Днес ходих на диагностика в един сервиз само за дизелови двигатели защото колата нещо не държи обороти като е студена и като пусна климатика. Та отивам аз и те първо ми викат неможем да направим диагностика на този двигател, после ги навих, вкарвам колата в гаража и "майстора" започва да търси буксата. Търси я 30мин. гледа в компютъра къде се намира и неможа да я открие и вика съжалявам ама няма да стане чао. Та искам да попитам ако някой знае къде се намира да сподели?Колата е Bravo JTD 105 31.10.2000г.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Букса за диагностика Браво JTD ?
Collapse
X
-
janyboy написа:Ми колега буксата е на супер видимо място.Там където си ходил явно са "доста начетени".
Коментар
-
janyboy написа:Ми колега буксата е на супер видимо място.Там където си ходил явно са "доста начетени".Fiat Bravo 1.9JTD 105
D I E S E L P O W E R
Коментар
-
Privet kolegi...zna4i dneska i az imah absolutno su6tiq problem!!!!..dva serviza i dvata ne mojaha da namerqt buksata.....v 4etvurtak 6te hodq vuv bosh na car osvooditel!!!tam kazaha 4e 6te q zaka4at!!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Bravo_JTD написа:Естествено че няма да отида там втори път Значи буксата е тази която е показана на снимката?Няма друга?FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
кола
/ Като я включа не дава да се закача с компа/ Това е така щото сигурно алармата прекъсва някоя важна верига от ECU например захранването.Ако ECU e от по новите буксата може да е и с OBD но това е рядко и седи при бушоните под волана http://prodavalnik.com/photos/ad/17823221/1/
Коментар
-
Този "майстор" щом не знае къде е буксата, повярвай ми, не знае и как да направи диагностиката.Все едно да идеш на зъболекар и той да те пита къде ти е устата.Съжалявам за офтопика, но искам да дам пример с кола на мой колега БМВ.Докара си я на ход от Германия до София без проблеми. Закара я в много реномиран сервиз (не искам да споменавам инето) за смяна на консумативи.Обаждат му се "ела да си вземеш колата".Плаща. Колата на паркинга. Влиза и неможе да запали.Отива при приемчика и казава, че колата не пали и пита какво са правили.От сервиза нищо не знаели. Как незнаят, като колата влиза на ход и после не пали.Моя човек накарал диагностика да видят на компа какво ще излезе.Свързали всичко и оня "майстор" седи и гледа монитора, монитора го гледа и нищо. А на половината монитор с големи букви пишело нещо на английски от сорта: "ключа не е разпознат... натиснете ТУК за да си оправите проблема" или нещо подобно.Оня стои и гледа, и монитора го гледа.Моя човек му рекъл: "Натисни тук, бе, не виждаш ли кво ти пише".Натиснал и проблема изчезнал.Причината се оказала, че докат сменяли консумативите, разкачали каквито кабели им пречели и закачали, букси на акумилатор....Просто ме е страх от такива04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар