JTD100?Не е ли TD100?Понеже дизелаците не ги чаткам и мисля да направя бартер - моята за дизел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD или JTD
Collapse
X
-
Мисля ,че има и JTD110 ,но този мотор се поставя само на Марея и Брава! Турбото на който е с променлива геометрия...ако не се лъжа.п.п. Airfan аз едно време точно за такава Марея ти говорех!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Мисля ,че има и JTD110 ,но този мотор се поставя само на Марея и Брава! Турбото на който е с променлива геометрия...ако не се лъжа.
Коментар
-
npace написа:Колеги дайте си мнението:TD100 или JTD105?Идеята е малко да се пипне тук и там , да се направи 125-130 кончета , кой от двата двигателя е по добър (разход не ме бърка нафта има).Видях на един колега JTD105 имаше blow off и съскаше уникално , каза че допълнително е слаган (аз знам че blow off на дизел не може да се сложи т.е. няма как да съска щото нямал дросел)EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:.......п.с. А за данъка ше ме хванат за писания да им го платя помияри недни За 100к.с -около 40лв,за 105 к.с и аз незнам колко е щото никога не съм се интересувал,но по вашите приказки съдя,че е сума,която никога няма да отида доброволно в данъчното и да платя ........venco67 написа:........ускорението, което прави 1,9 JTD е просто неописуемо......SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Карате цяла година пък накрая се циганите заради данъка на колата.Това сигурно ще ми бъде последния фактор, който ще играе в избора ми на автомобил.Ако ще се взима двигател и автомобил покрай него мисля, че най-добре си заслужава да се вземе някое Стило с 16 клапаново ЖТД. Другото си е пародия Преди около 2 седмици на Горубляне имаше едно Стило Вагон, бяло 2005 !!! година точно с такъв двигател на цена от 10500лв !!!Много се замислих дали да сменя Либрата, ама накрая разума надделя.Така, че след 1 година вече ще виждаме доста по-често и 16 клапанови ЖТД та, че сега са нещо доста дефицит, все ощеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
VooDoo написа:itan75 написа:.......п.с. А за данъка ше ме хванат за писания да им го платя помияри недни За 100к.с -около 40лв,за 105 к.с и аз незнам колко е щото никога не съм се интересувал,но по вашите приказки съдя,че е сума,която никога няма да отида доброволно в данъчното и да платя ........venco67 написа:........ускорението, което прави 1,9 JTD е просто неописуемо......Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
За вас може да не е фактор, но за някои е. Къде са 25-30 лева, къде са 160-170, и това за софия, а в някои общини като хасково, разликата е по-голяма. И като караш колата 3-4-5 години, по 150 лева отгоре - ето ти 500 лева разлика за няколкото коня повече, в случая на ЖТД 100 и ЖТД 105 - 5 коня. А пък за кола като Браво/а, които струват вече и под 5000, даже сигурно и под 4000, 500 лева отгоре за данък -
Коментар
-
vsd написа:Абсолютно прав си Оги.npace доколкото разбрах търсиш браво, а не мареа нали? Взимай си JTD, може да се надуе доста. За пример можеш да видиш едно браво от алфа форума, което прави под 15 сек за 400 метра.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Доста посъживих темата но все пак трупам полезна изнформация.Още една дилема.Замислил съм да направя бартер HGT -> JTD обаче почти се разубеждавам щото на всеки 100 км градско аз съм с 10 кинта повече в джоба.6.1/100 не може да гори (в моите ръце поне няма как да стане) , аз моята кола съм я взел за да върви а не за да я кара баба ми от Швейцария , с дизела положението ще е същото - газ , газ ,газ няма как да гори 6/100.Т.е. може и да има начин но аз не го виждам.Въпроса:Струва ли си бартера който съм замислил?
Коментар
-
npace написа:Доста посъживих темата но все пак трупам полезна изнформация.Още една дилема.Замислил съм да направя бартер HGT -> JTD обаче почти се разубеждавам щото на всеки 100 км градско аз съм с 10 кинта повече в джоба.6.1/100 не може да гори (в моите ръце поне няма как да стане) , аз моята кола съм я взел за да върви а не за да я кара баба ми от Швейцария , с дизела положението ще е същото - газ , газ ,газ няма как да гори 6/100.Т.е. може и да има начин но аз не го виждам.Въпроса:Струва ли си бартера който съм замислил?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар