Сполетя ме беда и по-точно лош късмет,който никой друг не може да го сполети .С две думи заради един изтърван камък от гедория 10 мм. който е влязъл в кожуха на съединителя при запалването на двигателя напука корпуса на скоростната кутия и тя шурна като лейка .Въпроса ми е специялно към колегата НСО,а ако някой друг знае моля да ми отговори-моля! Скоростните кутии еднакви ли са на 1.9 ТD и 1.9 JТD? Ако не са еднакви каква е разликата? Ако е само в предавателните числа не ме бърка.Мисълта ми ако се досещате е че за скоростна кутия ВТОРА Употреба,която не си знае мъките, за 1.9 ТD искат 300 лева, а за 1.9 JТD 500 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 .Наистина склонен съм да дам за що-годе читава кутия 300 лв.,но съгласете се че, 500 лв. си е чиста спекула и то само заради "вълшебната думичка JТD. И естествено другия контра въпрос-дали кутия-та от 2.4 JТD става на 1.9 JТD,защото така и така издумка и се питам дали на 2.4 JТD не е усилена заради огромния въртящ момент?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия за 1.9 JТD
Collapse
X
-
Tornado написа:Да питам аз както винаги.1.Демонтира ли спуканата предавателна кутия?2.Не си ли помислял за заваряване на напуканите места?Дори и 100 лв. да дадеш за заварки пак си е по-добре.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:а пък ако е рекъл ГОСПОД да излезе само заварка,ще почерпя всеки във форума на Бургаските капани на плажаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Airfan написа:Тъпото е, че там където е маховика, масло няма. Дано нямаш поражения по маховик, съединител и карантиите в скоростите.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Airfan написа:Тъпото е, че там където е маховика, масло няма. Дано нямаш поражения по маховик, съединител и карантиите в скоростите.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Airfan написа:Аз тая сума я прескочих на 4 август.... с 1500 лв напред скочих, ама това е друга тема.Нов съединител ли ще слагаш или употребяван? Щото имам един феродов диск излишен.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Здрасти,Феродовия диск не е нов, а от моя стар съединител, който смених заради счупен притискател и счупен демпферен маховик. На мен ми с евижда като нов, но ако ми кажеш колко мм е дебелината на нов диск, аз ще измеря на моя колко е и ще ти кажа, снимки ще ти пратя. Ако ти хареса, ще се разберем за някакви пари. Иначе на моя стар пише FIAT by Valeo, но не съм се заглеждал за щамповка на датата и феродо има на корем, според мен. За съжаление снимките са в къщи, а не в офиса и мога най-рано довечера да ти ги пусна. Ако те устройва втора употреба, пиши едно лично и ще ти пратя телефон-а си.Поздрави!
Коментар
-
itan75 написа:Airfan написа:Аз тая сума я прескочих на 4 август.... с 1500 лв напред скочих, ама това е друга тема.Нов съединител ли ще слагаш или употребяван? Щото имам един феродов диск излишен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Airfan написа:Здрасти,Феродовия диск не е нов, а от моя стар съединител, който смених заради счупен притискател и счупен демпферен маховик. На мен ми с евижда като нов, но ако ми кажеш колко мм е дебелината на нов диск, аз ще измеря на моя колко е и ще ти кажа, снимки ще ти пратя. Ако ти хареса, ще се разберем за някакви пари. Иначе на моя стар пише FIAT by Valeo, но не съм се заглеждал за щамповка на датата и феродо има на корем, според мен. За съжаление снимките са в къщи, а не в офиса и мога най-рано довечера да ти ги пусна. Ако те устройва втора употреба, пиши едно лично и ще ти пратя телефон-а си.Поздрави!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар