Колеги скъса ми се демпфернйата шайба на коляновия вал.Търся и виждам че цените са умопомрачителни на места.Намерих на прилична цена испанска но за 1.9 JTD ,а моята е 1.9 ТД 75 к.с.,та вапроса мие еднакви ли си двете шайби ?И ако някой знае каква е нормалната цена за тази шайба ще съм благодарен да ми пише.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демпферна шаиба на коляновия вал на пистовия ремък
Collapse
X
-
Re: Демпферна шаиба на коляновия вал на пистовия ремък
Scar_face написа:Колеги скъса ми се демпфернйата шайба на коляновия вал.Търся и виждам че цените са умопомрачителни на места.Намерих на прилична цена испанска но за 1.9 JTD ,а моята е 1.9 ТД 75 к.с.,та вапроса мие еднакви ли си двете шайби ?И ако някой знае каква е нормалната цена за тази шайба ще съм благодарен да ми пише.Благодаря ви предварителноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
fifi sw написа:Скоро ремонтирахме една демпферна шайба... С телоподаващото става отлично Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Аз зимата сменях същата шайба....Намерих едно блъснато браво с моя двигател...Точно преди удара моят майстор му беше сменял точно тая шайба с нова и аз му я взех...Даде ми я за 100 лева...Сега няма проблеми с колата.Иначе скъсах два ремъка докато разбера, че е от шайбата.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Мерси на Торнадо,идеално стана с тоя от ямбол и в Пловдив намерих една на добра цена.Благодаря ви !До колкото колегата, който пита дали се е чувало нещо преди да се счупи,да имаше шум едно голямо тракане все едно, че всеки момент ще ти блокира двигателя,но дори и след като се е скъсала аз си карам така наскоро разбрах 4е е скъсана, когато сменях маслото и майстори ми я намери паднала в предния кош)голем смях беше в сервиза ,но ремъка е останал да се върти на ролката)
Коментар
-
Airfan написа:А за ваше притеснение да споделя, че на всички JTD-та също монтират демпферен маховик и цената му е 985 лв.Нали така, специалиста?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Здравейте,на всички.Смених вапросната шайба и нов пистов ремък и двете ДАЙКО за 200 лв.с майсторлъка намират се на прилична цена се оказа когато намериш дилъра на внасянето им.Оказа се че тая шаиба като не е в ред ремъка преплъзва и можеш спокойно да си прецакаш акумулатора както стана с моя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар