Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с мощност
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo
-
Какво чакаш да дам мнение за Голф 2 дизел ли?Абсолютна печка и то многогоривна която не подбира изобщо какво гори.Тази която е на снимката сигурно е лашкана 10-ки години с крадена,влачена,мръсна нафта и затова се е получило така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Geraka написа:Мене ми е много интересно дали някой с дизелов фиат ги е свалял тия колектори? Ако има някой да си признае и да каже как е положението при нашите печки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Какво чакаш да дам мнение за Голф 2 дизел ли?Абсолютна печка и то многогоривна която не подбира изобщо какво гори.Тази която е на снимката сигурно е лашкана 10-ки години с крадена,влачена,мръсна нафта и затова се е получило така.
Коментар
-
Какво наблюдавах аз при мото фиатче. 1.9 JTDКато видях снимките от другия форум реших и аз да погледна как е при мен положението.Свалянето на тези колектори, поне на мен ми изглежда доста трудно, има много боклуци (устройства разни) накачени по тях и около тях.има и някъква тръбичка от разширителният съд която според мен си минава през колектора, но може и да бъркам.Но като се откачи входящият маркуч на въздушния колектор и доста лесно може да се погледне какво става вътре или поне в началото на колекторите.При мен колекторите бяха леко омаслени, но до колкото се виждаще надолу нямаше такива големи отлагания на боклуци.другото което ми направи впечатление е че тръбата след турбото, която влиза в колектора също е омаслена - не знам дали е нормално, някъде пишеше че за турбо е нормално.Но до сега за 8000 км не съм забелязъл да е мръднало маслото, или преди това яко са я напъвали или не тече толкова много.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
u_bo написа:Tornado написа:Какво чакаш да дам мнение за Голф 2 дизел ли?Абсолютна печка и то многогоривна която не подбира изобщо какво гори.Тази която е на снимката сигурно е лашкана 10-ки години с крадена,влачена,мръсна нафта и затова се е получило така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Е добре амбицирах се макар да съм все още на 5 страница от темата.Вече очаквам дъждовните дни с нетърпение.
Коментар
-
u_bo написа:Tornado написа:Е добре амбицирах се макар да съм все още на 5 страница от темата.Вече очаквам дъждовните дни с нетърпение.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар