колата е марея 1.9тдкато потеглям без да изфорсирам колата до 3500-4000 оборота не мога да тръгна , на място както работи на 1000 давам газ до 2000 и задържам , за секунди се запазват оборотите и после сами падат пак на 1000, ако я изфорсирам до 300-4000 проблема отпада,интересно ми е че не го прави постоянно ,преди по рядко а сега все по често и започна да се усеща и спад в мощтността по време на движениедайте мнение и някой имал ли е същият проблемблаодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с мощност
Collapse
X
-
Чета препрочитам и в крайна сметка стигнах до заключението ,че всеки път потеглянето ти е на 3500-4000 об/мин.Ако наистина е така колега стягай джоба за съединител скоро.Този двигател има мощност да потегля на 900 об/мин дори на втора предавка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
kamen_kalchev написа:ами не точно първо трябва да изфорсирам до 3000-4000 оборота и тогава да потегля нормалноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
kamen_kalchev написа:хм това не ми беше хрумвало , но си мисля че ако има въздух в системата мотора трябва да работи нестабилно , да се преръсква , на празен ходFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
u_bo
мисля че е твърде вероятно проблема ти да е подобенпрочети тази тема - поне първите три страници.http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...3731fc86e07993
Коментар
-
u_bo написа:мисля че е твърде вероятно проблема ти да е подобенпрочети тази тема - поне първите три страници.http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...3731fc86e07993Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Да не забравяме ,че все пак тази мръсотия е на Голфу ,а тук говорим за Фиат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар