Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно покупка на Фиат Браво JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно покупка на Фиат Браво JTD

Здравейте на всички нов шофьор съм и съм решил да си купя фиат браво 2000 година JTD четох бая из форума за JTD и срещнах различни мнения вие какво бихте ме посаветвали дали това е добър избор Колега, използвал си крайно неподходящ раздел, освен това ще те посъветвам да използваш търсачката. Толкова информация ще намериш за колата, че свят ще ти се завие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    THE-BIG-GYZE

Да. Заведи го на диагностика първо и после се бухай с главата напред. Успех!!!
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Не го взимай, ще имаш доста главоболия след това.Пък и има ГНП, която струва 2ххх лева, има турбо което струва почти още толкова, има и инжектори, които струват още толкова пък накрая вземе се счупи нещо друго да не ти казвам. Само от изброените неща вече си с 2 коли назад
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Не го взимай, ще имаш доста главоболия след това.Пък и има ГНП, която струва 2ххх лева, има турбо което струва почти още толкова, има и инжектори, които струват още толкова пък накрая вземе се счупи нещо друго да не ти казвам. Само от изброените неща вече си с 2 коли назад
        Колега, недей така. Човекът може да не е чел тези наши велики спорове и ще си помисли, че сериозно го съветваш това

Коментар

Аз пък ще ти кажа че колегата BO си говори сериозно! Имаше Брава 1.9 ЖТД, и я продаде! Ако всичко и беше наред, дали щеше?

Коментар

Ми много чудесно, но се съмнявам, щото на сегашната си кола има дори повече инжектори

Коментар

@retryyyИ на всичкото отгоре харчат като бензинови.За кво ти е ЖТД не ми е ясно.Земи си Голф,че са най-хубави.Па и "евтини".Успех!!

Коментар

Working...
              X