Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антифриз за TD100 - смяна, загрява - ОПРАВЕНО
Collapse
X
-
което ме навежда на мисълта, че или перките са се побъркали и не знаят кога да се включат, при условие, че всичко е ново или температурата не е вярна, дето ми се показва на таблото, не знам, ще търся начин да замеря реалната и ако и тя е такава, лошшооооо пп интересното е, че като е включен климатика си държи средата, макс една чертичка отгоре... не мога да ги разбера тези работи...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Не може да съдиш за вклчването на перките според уреда на таблото! Двигателят ти е с отделни датчици за таблото и за перките (нали имаш син датчик на радиатора? ), така че нормално е стрелката да се колебае. Трябва да вземеш информация от аутодата за съпротивлението на датчиците при дадена температура, и да ги измериш. Нормално е сега да ти държи по-високи градуси, ако преди си бил с постоянно отворен термостат. Първая степен (ако всичко работи според предвиденото! ) трябва да се вклчва съвсем малко след средата, а втора - когато си на около половината м/у средата и червеното. Нещо такова.
Коментар
-
ми тъй като, не под мой контрол, колата имаше път извънградско, изхвърлила водицата, аз след това сменях термостата, и след смяната, продължи да загрява, това е знак за въздух, а системата е обезвъздушена, което говори или за изтъняване на гарнитурата на главата или за пукнатина в главата.ще разбера чак след смяната...лошото е, че исках да си пестя пари, като не сменям термостата, но уви, тъй като не го карам само аз, другите не знаят как и ето още по-големи разходиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
колеги, оправено, за щастие мое голямо, гарнитурата и главата са в отлично здраве, благодарение на добри и разбиращи люде откриха го, преди да ми разкостят двигателчето, имало е задръстване при термостата, един сменен датчик и днес коата е работила цял ден, на средата си включва перките, всичко е ОК Благодаря на всички за помощта и ето ви още едно нещо да проверите преди да разглабяте глава, ако имате сходен проблем, разбира се не го пожелавам на никого поздрави, колегиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Здравейте Колеги!Става дума за Пунто МК2, 2000 г, бензин, 1.2, 60 к.с. На капака има лепенка за Paraflu 11, но вече си купих Paraflu UP; Не знам с какъв е дошла колата, но цвета на този, който е източих е синьо -зелен... Вероятно наистина е 11, надявам се, че не е проблем да сложа от този кой съм купил...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар