Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антифриз за TD100 - смяна, загрява - ОПРАВЕНО
Collapse
X
-
което ме навежда на мисълта, че или перките са се побъркали и не знаят кога да се включат, при условие, че всичко е ново или температурата не е вярна, дето ми се показва на таблото, не знам, ще търся начин да замеря реалната и ако и тя е такава, лошшооооопп интересното е, че като е включен климатика си държи средата, макс една чертичка отгоре... не мога да ги разбера тези работи...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Не може да съдиш за вклчването на перките според уреда на таблото! Двигателят ти е с отделни датчици за таблото и за перките (нали имаш син датчик на радиатора? ), така че нормално е стрелката да се колебае. Трябва да вземеш информация от аутодата за съпротивлението на датчиците при дадена температура, и да ги измериш. Нормално е сега да ти държи по-високи градуси, ако преди си бил с постоянно отворен термостат. Първая степен (ако всичко работи според предвиденото! ) трябва да се вклчва съвсем малко след средата, а втора - когато си на около половината м/у средата и червеното. Нещо такова.
Коментар
-
ми тъй като, не под мой контрол, колата имаше път извънградско, изхвърлила водицата, аз след това сменях термостата, и след смяната, продължи да загрява, това е знак за въздух, а системата е обезвъздушена, което говори или за изтъняване на гарнитурата на главата или за пукнатина в главата.ще разбера чак след смяната...лошото е, че исках да си пестя пари, като не сменям термостата, но уви, тъй като не го карам само аз, другите не знаят как и ето още по-големи разходиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
колеги, оправено, за щастие мое голямо, гарнитурата и главата са в отлично здраве, благодарение на добри и разбиращи людеоткриха го, преди да ми разкостят двигателчето, имало е задръстване при термостата, един сменен датчик и днес коата е работила цял ден, на средата си включва перките, всичко е ОК
Благодаря на всички за помощта и ето ви още едно нещо да проверите преди да разглабяте глава, ако имате сходен проблем, разбира се не го пожелавам на никого
поздрави, колеги
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Здравейте Колеги!Става дума за Пунто МК2, 2000 г, бензин, 1.2, 60 к.с. На капака има лепенка за Paraflu 11, но вече си купих Paraflu UP; Не знам с какъв е дошла колата, но цвета на този, който е източих е синьо -зелен... Вероятно наистина е 11, надявам се, че не е проблем да сложа от този кой съм купил...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар