Здравейте!Днес сменях едната свещ на Бравото защото беше изгоряла и след като сглобих всичко и запалих лампата на дюзата започна да свети постоянно. Двигателят си работи нормално но лампата свети.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo JTD след смяна на подгр.свещи индикацията свети.
Collapse
X
-
Ами ноложи ми се да откача доста неща даже вадих и тръбичките за горивото но после специално проверих за всички букси дали са си на мястото - и всички са закачени. Но е възможно да е влязло някое боклуче в дюзата и да я е запушило. Сега я покарах малко и я настъпах и лампата изгасна.Дали е възможно да е от боклук в дюзата?Fiat Bravo 1.9JTD 105
D I E S E L P O W E R
Коментар
-
jenshen73 написа:Не.Bravo_JTD написа:Ами ноложи ми се да откача доста неща даже вадих и тръбичките за горивото ...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Абе какъв ще е тоя боклук дето да падне в тръбичките за горивото? Виждали ли сте ги колко са големи? Или си мислите, че инжектора има датчик за боклук??? И разбира се боклука "изчезва" като се "изфорсира"... Хайде пак помислете де.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
vsd Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 9:06 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Dodo 155 написа:Дадох на контакт и пак премигваше реотана след старт. Изключих, дадох на контакт, изчаках няколко секунди и запалих. Повече не премигна Явно първият път не е направил проверка и е показал записаната грешка. Като ми сменяха свещите и при мен стана по същия начин."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар