Здравейте Колеги ...Колата е Стило 1.9жтд , Интересува ме съединителя ръчно ли се регулира или сам сисе регулира (демек автоматично) ?И още нещо - Маслото на скоростите на колко км горе долу се сменя и какво трябва да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединителя ?
Collapse
X
-
Съединителя на Фиат Стило е хидравличен и няма нужда от никакво регулиране. Маслото за скоростната кутия задължително пълна синтетика 75W-90. Не знам точно на какъв пробег производителя препоръчва да се сменя маслото, но аз за себе си съм решил че моето ще го сменям на 50 000 км. или даже на по-малко.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
И аз имам питане за съединитела На пунто 1996 г. Как се регулира съединителя? И как да разбера как ми е маслото на скоростната кутия? Колата я карам от скоро и незнам на колко хиляди е сменяно. Чувал съм, че на 200 000 се сменяло понеже няма горене като при двг. Също така се чудя каде му е щеката и дали може да се сменя от човек със леки технически познания и голям мерак като менCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Един съвет към всички: Когато не знаете кога е сменян някой консуматив (филтри, масла, ремъци и т.н.) е по-сигурно да го направите вие и да нямате ядове Аз винаги сменям ремъци, ролки, масла, филтри, накладки и т.н., за да съм сигурен. Вярно е, че отиват повече пари, но колата се "отплаща" в бъдеще за тази инвестиция Имал съм познати, които купуват кола и поемат риска да не сменят нищо. Един смени кутия, друг прави клапани, трети купи дебитомер, но ... важното е, че рано или късно минаха по моите стъпки и разходи, давайки 4 пъти повече париhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар