Забелязах че след като стартирам подгряващите свещи ми мигат около 1мин.Какво значи това?един "майстор" ми каза че е от нафтата и трябвало да слагам малко бензин Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mигане на подгряващите свещи
Collapse
X
-
Хахаха...Ама страшни майстори си имаме.И при мен зимата премигваше лампата след запалване(а самото запалване зимата беше голяма мъка)...Смениха ми две свещи и от тогава е пушка.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Преди да тръгна на моренце ми се случи абсолютно същото.Като дам на контакт, реотана гасне за секунди и след това като запаля мигаше около 10 секунди и изгасваше.То беше ясно, ходих на диагностика показа грешка "Високо напрежение в подгрев" или нещо подобно.Смених всички свещи и работата заспа.Казаха ми, че съм можел да изчакам до зимата, но аз не обичам така да ми светят някакви лампи ... На BOSCH свещите са по около 20 евро бройката, аз взех едни френски за 80 и няколко лева 4-те.Казаха ми, че са свестни.Това е от мен, дано съм ти бил малко полезен.За труд ми взе 30лв. на много шибано място били, така ми каза майстора."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
chitalov написа:а ако нафтата примерно е гадна с кво мога да е бензин?Защото има няква нафта на ниска цена ама не ми харесва нещо казват ми да е смесвам с бензинPunto MK2 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар