SPAM-ът и обидите към съфорумци не се толерира.Модератосрски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тегло на катализатор на TD100
Collapse
X
-
Наистина, като типичен шофьор се прояви... ама баш! Добре, че модераторите изтриха квалификациите ти към мен. Не мога да разбера, защо като спорим някои от нас не могат да се сдържат да обиждат! Моля се на бог да срещам такива, като теб по-малко на пътя, че ако така се палят от няколко изречения, си представям, какво се случва, ако някой случайно ги засече! Само ти ли можеш да обиждаш, как мислиш? Сори баце, ама моята работа не е да въртя волана - това ми е хоби. Твоето ниво е много ниско, ама много, затова няма да падам до него, стига толкова. Айде мятай се на Марийка и беш да те няма! Извинявам се че прецаках темата...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Наистина, като типичен шофьор се прояви... ама баш! Добре, че модераторите изтриха квалификациите ти към мен. Не мога да разбера, защо като спорим някои от нас не могат да се сдържат да обиждат! Моля се на бог да срещам такива, като теб по-малко на пътя, че ако така се палят от няколко изречения, си представям, какво се случва, ако някой случайно ги засече! Само ти ли можеш да обиждаш, как мислиш? Сори баце, ама моята работа не е да въртя волана - това ми е хоби. Твоето ниво е много ниско, ама много, затова няма да падам до него, стига толкова. Айде мятай се на Марийка и беш да те няма! Извинявам се че прецаках темата...EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Vladim написа:Наистина, като типичен шофьор се прояви... ама баш! Добре, че модераторите изтриха квалификациите ти към мен. Не мога да разбера, защо като спорим някои от нас не могат да се сдържат да обиждат! Моля се на бог да срещам такива, като теб по-малко на пътя, че ако така се палят от няколко изречения, си представям, какво се случва, ако някой случайно ги засече! Само ти ли можеш да обиждаш, как мислиш? Сори баце, ама моята работа не е да въртя волана - това ми е хоби. Твоето ниво е много ниско, ама много, затова няма да падам до него, стига толкова. Айде мятай се на Марийка и беш да те няма! Извинявам се че прецаках темата...CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
itan75 написа:Точно ти да ме засечеш на пътя???? Моли се наистина и в най-съкровенните ти мечти това да не става,защото си пътник за ада."И беш да те няма"-ти откъде ме гониш ве? От вас от хола ли?що не се видим да ми го кажеш в очите? Ти определи къде!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:itan75 написа:Точно ти да ме засечеш на пътя???? Моли се наистина и в най-съкровенните ти мечти това да не става,защото си пътник за ада."И беш да те няма"-ти откъде ме гониш ве? От вас от хола ли?що не се видим да ми го кажеш в очите? Ти определи къде!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар