Някой има ли си на представа колко тежи вътрещността на катализатора на ТД100..?Щото там където ще го нося ми вадят теглото по каталог и може да ме метнат нрщо, за това да си знам аз колко тежи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тегло на катализатор на TD100
Collapse
X
-
Geraka написа:А какво сложи на мястото на катализатора и имаше ли разлика в динамиката на колата?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Geraka написа:А какво сложи на мястото на катализатора и имаше ли разлика в динамиката на колата?>>JDM<<
Коментар
-
itan75 написа:....Та лично при мен преди да разкарам катализатора и гърнета и още други простоти двигах преко сили по километраж---пак повтарям по километраж около 179-181км/ч.Сега като съм необременен и олекотен до болка вдигам пак по километраж около 208-210км/ч.Без чип съм и много искам да сложа.Кажете някой от БУРГАС да слага или да е тука по морето,че не ми се ходи до Софето!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:itan75 написа:....Та лично при мен преди да разкарам катализатора и гърнета и още други простоти двигах преко сили по километраж---пак повтарям по километраж около 179-181км/ч.Сега като съм необременен и олекотен до болка вдигам пак по километраж около 208-210км/ч.Без чип съм и много искам да сложа.Кажете някой от БУРГАС да слага или да е тука по морето,че не ми се ходи до Софето!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Ти подарим мойте кюнци белким обезшумиш,твоята каляска и по този начин компенсира нарасналия шум от мойта? п.с Смотан не си ти този,който ще оправи хаоса в нашата мила Родина.И да те светна шума нарастна с около 1-2 децибела при фул тротъл При частично натоварване не може да доловиш разлика от заводски вариант-все пак не съм слагал резонатори и Ремуси,просто искам най-доброто за колата си.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:itan75 написа:Ти подарим мойте кюнци белким обезшумиш,твоята каляска и по този начин компенсира нарасналия шум от мойта? п.с Смотан не си ти този,който ще оправи хаоса в нашата мила Родина.И да те светна шума нарастна с около 1-2 децибела при фул тротъл При частично натоварване не може да доловиш разлика от заводски вариант-все пак не съм слагал резонатори и Ремуси,просто искам най-доброто за колата си.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Обаче като тръгнат да изпреварват-лоооошо.щОм си толкова голям статистик,направи си сам статистиката и виж процента на тези,които са претърпели челен удър-каква категория хора са според теб? Аз ще ти кажа -Такива като теб
Коментар
-
itan75 написа:Ок "г-н Професоре",а как ще обясниш факта,че на по-големите двигатели за камиони,автобуси,бусове ако щеш вземи всички са със по едно гърне,а на Мареата взели,че сложили цели 4 (четери) не е кат да няма нали :D.А пък за пътя не ми говори изобщо,щото точно такива нещастници като теб правят статистиката-плътно каране до разделителната линия и със забити ауспуси(като друга чат от тялото ти ).Обаче като тръгнат да изпреварват-лоооошо.щОм си толкова голям статистик,направи си сам статистиката и виж процента на тези,които са претърпели челен удър-каква категория хора са според теб? Аз ще ти кажа -Такива като тебFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Един приятел е катастрофирал снощи с мотора и е починал(това става на морето естествено)Много лоша работа....просто не ми се побира в главата..... http://www.factor-bs.com/news-4454.html>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар