Значи проблема е следнияПървоначално колата си върви добре обаче ако я настъпя до край и изредя предавките на трета скорост вече почва да придърпва (изредил съм първа и втора до край)Имам чувството че не и достига гориво, ама не съм сигурен за това питам.Ако си я карам нормално на пета предавка и я настъпя рязко първоначално си ускорява нормално и след известно време пак почва да предърпва(настъпил съм газта до край)Иначе горивен филтър съм сменял преди годинаИма ли др. някакви филтри по системата дето могат да се запушат и да не се достава нужния дебит..?Или някой ако знае от какво става така да пише :wink
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD 100 Придърпва като го сръчкам...
Collapse
X
-
Аз пък си мисля ,че може да е затлачена цетката на сондата в резервоара! Провери и нея,т.е. изчистия и виж дали има ефект. По принцип тази профилактика е полезна така или иначе!Успех.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
doofiat написа:Я ми пояснете за тази сонда как се махат маркучите? Издърпват ли се или си имат скоби? Какви инструменти са необходими? Важно ли е резервоара да е презен (снощи заредих около 35 литра)? Някакви особености има ли?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Значи трябва ви един шестограм(не знам точния размер) за сваляне на килимчето дето е в багажника.После има един декоративен капак хванат с четири видии(трябва ви кръстата отверка)След като свалите тоя капак стигате до друг капак на който има два датчика и няколко маркуча.Самия капак е като на бидон, ако ви прави проблеми с развъртането го чукнете с някоя летвичка(може и по юнашки да чукате ако се опъва).Трябва ви и един гаечен ключ с размер 8От там на татък всичко е на букси и щипки Разгледайте снимките от темата тука:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10661Всико е снимано>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар