Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за някоя добавка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет за някоя добавка

Сигурно е писано много по тази тема ма сори, намерих си някой литър нафта, а и искам да и сложа някоя добавчица, профилактично, за прочистване, а и нали за това се слагат,дайте идея за каква и на колко време е желателно да се слага, за да ми служи безотказно колицата ми,крома 2500 TD, 1996 г.Моля.Мерси предварително.Редактирано.

На Български може ли???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%F0%E0&start=0

Коментар

Колега аз ползвам зимата Кстрол ТДИ половин литър е разфасовката и стига за половин тон нафта - половината я изразходих горе-долу миналата зима и не съм имал проблеми пък за ползи незнам. Цената е приблизително 19 лв.
        Punto 1.7 TD70 1997 god.

Коментар

vip2 написа:
          не съм имал проблеми пък за ползи незнам.
          Ами хайде и аз да ти продавам разни неща, от които проблеми няма да имаш, но за ползи не знам ? Защо го ползваш това кастрол тедеи, като не знаеш каква е ползата от него, ми е интересно? И щом е тедеи, значи е добавка за голф

Коментар

ogi28b написа:
            vip2 написа:
            не съм имал проблеми пък за ползи незнам.
            Ами хайде и аз да ти продавам разни неща, от които проблеми няма да имаш, но за ползи не знам ? Защо го ползваш това кастрол тедеи, като не знаеш каква е ползата от него, ми е интересно? И щом е тедеи, значи е добавка за голф
            Полза по отношение почистване на дюзите незнам дали има защото не съм ги демонтирал предположих, че ще се сетиш, а щом нафтата не е замръзвала зимата значи и влияе добре добавката!!!
            Punto 1.7 TD70 1997 god.

Коментар

Аз съм ползвал тази добавка на кастрол тди и да кажа че след като свали дюзите нямаше никакъв нагар.
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                Аз съм ползвал тази добавка на кастрол тди и да кажа че след като свали дюзите нямаше никакъв нагар.
                Още 1 глас за Castrol TDI Сега са пуснали на пазара разсфасовка от 250ml и с дозатор. Цената е около 11 лв.Също така, Redex-а не е лош.Аз лично ползвам и двете - Редекс-а през лятото, а Castrol-a през зимата, за да не замръзва родната нафта
                http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Working...
                X