Та речшил сам да сложа чип тунинг на бравто ми (1.9 TD 75коня)Възможно ли е ? От каде мога да го взема и монтирам?Цени и т.н.Благодаря предварително колеги!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да сложа чип на 1.9 ТD 75(коня)
Collapse
X
-
И аз ного исках на моята да сложа чип, но уви няма...Почти всичко по тези двигатели било механично...А до колкото разбрах можело да си подобриш параметрите на двигателя и ръчно, като увеличиш налягането на турбината и врътнеш кранчето на нафтовата помпа...Един колега от другия форум с едно синьо браво го беше направил, обаче за съжаление го удари и го разпродаваше на части.Та с тази манипулация беше писал, че доста наказвал JTD-та.Така че ваеранти има, но като за начало задължително за твоя двигател трябва интеркулер.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:И аз ного исках на моята да сложа чип, но уви няма...Почти всичко по тези двигатели било механично...А до колкото разбрах можело да си подобриш параметрите на двигателя и ръчно, като увеличиш налягането на турбината и врътнеш кранчето на нафтовата помпа...Един колега от другия форум с едно синьо браво го беше направил, обаче за съжаление го удари и го разпродаваше на части.Та с тази манипулация беше писал, че доста наказвал JTD-та.Така че ваеранти има, но като за начало задължително за твоя двигател трябва интеркулер.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Geraka написа:И аз ного исках на моята да сложа чип, но уви няма...Почти всичко по тези двигатели било механично...А до колкото разбрах можело да си подобриш параметрите на двигателя и ръчно, като увеличиш налягането на турбината и врътнеш кранчето на нафтовата помпа...Един колега от другия форум с едно синьо браво го беше направил, обаче за съжаление го удари и го разпродаваше на части.Та с тази манипулация беше писал, че доста наказвал JTD-та.Така че ваеранти има, но като за начало задължително за твоя двигател трябва интеркулер.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:gantcho написа:Geraka написа:И аз ного исках на моята да сложа чип, но уви няма...Почти всичко по тези двигатели било механично...А до колкото разбрах можело да си подобриш параметрите на двигателя и ръчно, като увеличиш налягането на турбината и врътнеш кранчето на нафтовата помпа...Един колега от другия форум с едно синьо браво го беше направил, обаче за съжаление го удари и го разпродаваше на части.Та с тази манипулация беше писал, че доста наказвал JTD-та.Така че ваеранти има, но като за начало задължително за твоя двигател трябва интеркулер.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Geraka написа:Темата просто беше дали може да се чипне тд75...Аз исках само да кажа, че има начин, но не със чип, а само с ръчна работа поради липсата на електроникаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар