:D :D :D За съжаление причината не е ,като при Red Storm!Стари спомени от кемафския живот...тогава нафтата се ползваше за къпане на двигателите БМП1 !!!И в тази връзка-нафтата е много гадно нещо!Много е зле по нашите бендзинджийници...на дупката за наливане пише DIESEL; аз му казвам дизел за двайсе лева ... е и ... ми тоя пак налял десет литра бендзин! Съвет от мене: винаги наблюдавай какво и как ти го сипват,а също и без касова бележка не тръгвай от бензиностанцията!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И ний сме вече с нафта!!!!
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Това ли е разхода?
Здравейте колеги,Понавъртях около 1000км на нововто Пунто,вчера засякох на трип компа 176км за 19,0км/лили общо 9,26л, или 5,26л/100км от тези имам 40км градскои останалите - извън града - с климатик и скоростна места до 140км/ч по баира. Приятно съм изненадан,При вас как е разхода, това нормално ли е?ПоздравиПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
tehnoart написа:Никой ли няма книжка на Пунто 2 на английски,на мен ми дадоха на италиански, ама бькел не разбирам от този език,интересува ме трип компютьра, усещам че е готина работа,помогнете!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар