Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И ний сме вече с нафта!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И ний сме вече с нафта!!!!

Здравейте колеги,Днес приключи сагата нова кола,да се похваля Пунто 2 1,9 ЖТД 80 к.с. 2000г.Малко ме е страх от дизела, никога не сме имали такава,предстои ми за първи път да заредя колата с нафта,ама да видим, ще пиша...Два месеца ходене по мъките - от Враца през Бухово,Радомир и Дупница, Сливен и .... цяла България кажи речи...Наслушах се на легенди, контактувах с най-изпечените лъжци на България, ужас....Уморен превъртам лентата назад, и Благодаря на Nino, Ilkor, Imortal,MilenZ,и всички колеги, които по някакъв начин бяха с мен през цялото времес полезни съвети и беседи...През този период отбих атаките на жената за Жабата-Рено Туинго,Клиото, Ка-то, Фиестата и т.н.Единственото, в което бяхме сигурни е, че няма да е немска.Но нека оставим нещата там, където им е мястото, т.е. в миналотои да пожелая и на други като нас да купят втора кола - пак италианка.Айде със здраве!
    Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
    Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Честито

Коментар

Честито!Аз карам JTD вече пет месеца и мога да ти кажа,че е голям кеф
      Bravo JTD 105 GT

Коментар

Честито. Пожелавам ти безаватрийно, а за този мотор мой познат кара такава, супер е!
        Let the diesel power be with you!!!....

Коментар

честито и от мен колега

Коментар

Честито колега....Няма да се плашиш,ами зареждай НАФТА смело
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Кажете как се настройва трип компютьра

Пьрво пьтешествие от Пловдив за СофияИмам чувството, че не изгори нищо, светеше лампата мин остатькв Пловдив,сложих 20лв и загасна и до в кьщи 150км не есветнала, което значи, че сьм под 8л/100км разход.Не мога да управлявам трип компа, ако някой има описаниемоля да ми изпратите!Предварително Благодаря!Пламен

Коментар

Хехехе колега, 8 на 100 е огромен разход за тази кола, така че нищо чудно че ти е изхабила под 8. Моята, като ходихме на хижата - с всички изкачвания нагоре, владая, рилския, градското каране, ми даде 5.6 на 100 без климатика да спира нито за миг, а ти говориш за 8 / 100 по магистралата, и то с 80-коньов мотор Приятно каране на ЖТД!

Коментар

Много е 8л ...По-малко е със сигурност !!!!
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Пловдив - София с включен климатик и скорости 110-130, разходът ми беше 5.2. При теб ще е значително по-малко.

Коментар

Айде на черешата...честито и от мен,дизела си е мания.Четвърта кола с дизелов двигател карам и не съжелявам,дори и за миг.п.п. аве имате ли алергия от нафтата...аз се обринах ))
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                        Айде на черешата...честито и от мен,дизела си е мания.Четвърта кола с дизелов двигател карам и не съжелявам,дори и за миг.п.п. аве имате ли алергия от нафтата...аз се обринах ))
                        И аз се обривам,осбено като я набарам на 1.70лв.Баси кефааааа.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Airfan написа:
                          Пловдив - София с включен климатик и скорости 110-130, разходът ми беше 5.2. При теб ще е значително по-малко.
                          Значително надали. Аз прогнозирам между 4.4 и 4.8 при спокойно каране. Да му е честита на колегата колицата и да не се плаши от нафтата, а от цената й :D
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Здравейте колеги,Преспах 1 нощ като горд собственик на дизел и аз.Абе то си беше живо приключение пьрвото зареждане с нафта, ама нейсе,3 пьти го предупредих да внимава хайвана, все пак ми е сефте,викам пич, да не стане като с татко, а той - какво стана с баща ти,аз - има си една самара човека и една вечер след работаминал да зареди, ама на самообслужване, и той кьорчо намаал нафта до горев бензина, смях ама на тати не му беше много смешно. Щото после резервоара долу,то едно миене, псуване,... и от тогава си я кара само на газ, няма работа на бензин ама хич.Пьк и не му дават да пипа на газ станцията, и по не може да обьрка.Никой ли няма книжка на Пунто 2 на английски,на мен ми дадоха на италиански, ама бькел не разбирам от този език,интересува ме трип компютьра, усещам че е готина работа,помогнете!!!

Коментар

Според мен ще е около 4 при шофиране с 90-100 км/ч.Jimy, ти да не си се къпал с нея, че си се обринал?

Коментар

Working...
                              X