Колеги кой реостат е за 1 степен на перките Горния или Долния, имам два? колата ми е от подписа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой реостат е за 1 степен? РЕШЕНО !!ОТ ДОЛНИЯ ИЗЛЕЗЕ ПРИ МЕН
Collapse
X
-
Измери ги! Този с по-голямо съпротивление! Какъв ти е точно проблема ? Че не работа 1ва степен ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Измери ги! Този с по-голямо съпротивление! Какъв ти е точно проблема ? Че не работа 1ва степен ?Fiat Marea 1.9 TD 100 EXL 97
Fiat Punto 1.1 AGU 55s 97
Коментар
-
ogi28b написа:Нямаш два Реостата се намира долу вдясно. Горе вдясно има друго.Fiat Marea 1.9 TD 100 EXL 97
Коментар
-
ogi28b написа:Съжалявам, не съм чел внимателно! Ти си с две перки, и имаш по един реостат за всяка перка, като И ДВАТА са за първа степен. Втората степен на всички модели без изключение не минава през реостати. Това го пиша по спомени, но 98% съм сигурен. Безсмислено е да правят по-мощна перка, и да я ограничават с резистор за бързата скорост, нали Та моделите с 1 перка са с 1 резистор, а тези с две перки преди 98-ма - с 2 - по един за всяка перка.Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
-
Chobani написа:Колега,Може ли да качиш снимка къде се намира реостата който си сменил, че май и при мен го има същия проблем.Единсвено втората степен ми включва след като загрее повече от нормалното.Fiat Marea 1.9 TD 100 EXL 97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар