здравейтетъй като Фиатите с този мотор(2.0ТД 90к.с.) са доста повече от колкото Алфите искам да ви помоля да ме насочите към някой дизелджия който да погледне да регулира,настрои помпата и т.н. дни преди да стане злополуката с нашия форум едно момче ме насочи към някакъв майстор на Ситроен,който се намирал посока Горна баня ще съм ви много благодарен, тъй като от както е купена колата не са правени такъв тип прегледи и.т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майстор за нафтова помпа
Collapse
X
-
Тази седмица в петък ще ходя при майстор за който четох добри отзиви тук във форума - проверява дюзи прави помпи и т. н. намира се в "Орландовци" последната пряка в ляво преди жп. прелеза пише сервиз дизел, ще пиша след това. М8у именно за проверка дюзи и центровка на помпата че ми подпушва колицата и сутрин работи на ниски обороти!Punto 1.7 TD70 1997 god.
Коментар
-
Та ходих при майстора измерване на компресия и проверка дюзи 60 лв. Дюзите ми се оказаха перфектни, но колата няколко дни преди да отида при майстора почнада си гасне сама когато и е кеф и го нарави и при него. оставих колата за един ден и се оказа че има проблем с помпата, по -точно с високото и ниското налягане и я оправиха - 150 лв.Punto 1.7 TD70 1997 god.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар