Нека колеги с дизелови двигатели споделят какви добавки са ползвали и какви резултати са имали ПРЕДИ и СЛЕД??? Отварям темата понеже моя 1.9 Multijet e с много твърда и шумна работа. На ясно съм, че Multijet са си шумни, и след много четене във форуми, като основна причина за твърдата работа се оказва амортизирана горивна с-ма, най вече инжетори. На пазара има много добавки за почистване и поддръжка: Bardahl, LIQUI MOLY, Wynn's, STP.... Интересува ме такава, която да намали шума и омекоти работата, т.е. малко от малко да прочисти налепи и т.н... Ако изобщо има някоя работеща... Споделете личен опит да се знае....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вършат ли работа добавките
Collapse
X
-
За тракането като чук и наковалня, сипвам 250 милилитра двутактово масло на един резервоар, а като дозареждам по 100 милилитра, но задължително го смесвам предварително с гориво, за да се разтвори по добре. А за добавка от години ползвам на Хелиос, има разлика със и без, дали почиства , не мисля, преди две години бяха сваляни дюзите и онзи ден отново.Ще търся друг за дюзите, Георги от Ямбол ги прави но нещо не съм доволен, доста чукат докато загрее двигателя.Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
- 1 like
Реклама
Collapse
Коментар