Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата върти, но не иска да запали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата върти, но не иска да запали

Здравейте колеги, притежаваме в семейството Фиат Крома, 1.9 multijet, 120 hp дизел, 2008г. Преди около седмица се прибрах с нея от работа и всичко беше на ред. На следващата сутрин обаче се опитах да запля и не пожела. Опитах се три четири пъти да запаля но ми изписваше следната грешка : "Power Steering Check" и светваха на таблото лампите за хидравликата и блокажите. Проверих нивата на течност под капака и всичко е наред, волана се заключва, но не поиска да запали. Опитах с обикновения рестар като изключих акумолатора за около 10-тина минути, но отново не желае да запали.

Та въпроса в тази ситуация ми е от какво може да бъде това положение или дали може да ме насочите какво да погледна.

Благодаря предварително!
    Последна редакция от Georgiev; 27.01.2025, 16:39.

Първо трябва да се закачи на диагностика, за да се прочете точно каква грешка дава управлението на волана, и след това да се вземе решение как да се процедира. Това което можеш да направиш на първо време е да провериш бушона през който се захранва дали е здрав и ако има реле, през което да минава захранването дали работи.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
    X