Здравейте фенове!
Тук ми е надеждата за помощ!
Имам нужда да ми помогнат колеги собственици на въпросния модел автомобил или запознати.
Захванал съм се да помогна на един възрастен мъж с желанието му да възстанови този модел, въпреки че въпросната кола е с множество тежки проблеми.
Най-големия проблем е двигателят!
Доколкото разбрах от огледа и обяснения на предишния собственик е сменена помпата за гориво.
Търсих в интернет книги за ремонт и поддръжка, но не съм сигурен какъв тип е щатния двигател с помпа и какъв е този на колата.
По талон -PSA RHZ10DYAN 4005971
Това трябва да е типа на двигателя.
Изглежда трябва да е 16-клапана, но този на автомобила е с по-малка глава(8-клапана )
Помогнете с каквото можете- съвет, снимка или файл.
За професионална помощ или файлове няма да остана длъжен.
Ще вкарам в действие работните дрехи, но поне да знам от къде и как да започна.
Очаквам.....колегите любители и ценители на марката,ако някога им е указано помощ да помогнат с каквото могат.
Добрината винаги се връща!
Благодаря!
Тук ми е надеждата за помощ!
Имам нужда да ми помогнат колеги собственици на въпросния модел автомобил или запознати.
Захванал съм се да помогна на един възрастен мъж с желанието му да възстанови този модел, въпреки че въпросната кола е с множество тежки проблеми.
Най-големия проблем е двигателят!
Доколкото разбрах от огледа и обяснения на предишния собственик е сменена помпата за гориво.
Търсих в интернет книги за ремонт и поддръжка, но не съм сигурен какъв тип е щатния двигател с помпа и какъв е този на колата.
По талон -PSA RHZ10DYAN 4005971
Това трябва да е типа на двигателя.
Изглежда трябва да е 16-клапана, но този на автомобила е с по-малка глава(8-клапана )
Помогнете с каквото можете- съвет, снимка или файл.
За професионална помощ или файлове няма да остана длъжен.
Ще вкарам в действие работните дрехи, но поне да знам от къде и как да започна.
Очаквам.....колегите любители и ценители на марката,ако някога им е указано помощ да помогнат с каквото могат.
Добрината винаги се връща!
Благодаря!
Коментар