И така всичко си беше наред при мене и се започна със грешка за изгоряла свещ... Така ходих на майстор едната беше изгоряла (забравих да му кажа всичките) и е смени и се оправи, ама след време се почна веднага пали (има детонация) ама кюфка все едно няма подгрев или има въздух. Това се появяваше чат пат един ден чакмак един ден кюфкане 2/3 дена всичко 6+. Най-накрая видях че антифриза е даже го нямаше в казанчето (лятото беше точен за спукана тапа) и налях 500 мл и се оправи всичко. Ама след 2/3 седмици се почна лека полека... Някакви наблюдения на -6/8 градуса пали добре а на + толкова се инати. Тоест не подгрява само за 2 секудни свети на табото , а всички знаем че тд 100 подгрява на +15 градуса поне 6/8 свети на таблото...
Сега е винаги подгрява по 2 с все едно е някакъв комън рейл...
Нещо датчици ли ми се бъзикат... От смяната на едната свещ ли ми се бърка цялата операция... Течност има до козирката... Другото което ми се базика е топлото не може да го спреш не може да го пуснеш . То става ама с пониз за да спре топлото се пуска климатик ,а за да тръгне се пуска макс деф... А на дълъг път всичко си идва на мястото ... Да не би да е един датчик за всичко... Зная че на термостата има 2 и един на дясното огледало ама не зная кой точно за какво отговаря
Сега е винаги подгрява по 2 с все едно е някакъв комън рейл...
Нещо датчици ли ми се бъзикат... От смяната на едната свещ ли ми се бърка цялата операция... Течност има до козирката... Другото което ми се базика е топлото не може да го спреш не може да го пуснеш . То става ама с пониз за да спре топлото се пуска климатик ,а за да тръгне се пуска макс деф... А на дълъг път всичко си идва на мястото ... Да не би да е един датчик за всичко... Зная че на термостата има 2 и един на дясното огледало ама не зная кой точно за какво отговаря
Коментар