ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.9JTD 2000г добър избор ли е?
Collapse
X
-
-
Глей ся, понеже стана много спам, много нещо.... понеже колегата иска брава 1.9 жтд, ти го съветваш да си вземе мареа, защото в нея имало еди кой си двигател, а в браво/а бил от 2001. Аз с 3 думи се вместих че си го има от 2000 още, а ти в 10 реда ми разказа един куп неща, които накрая доведоха до съвсем друга кола - Стило. Аз пак с 5 думи се аргументирах с КОНКРЕТНИ ДАННИ, а ти пак продължаваш да си твърдиш че невярното всъщност е вярно, базирайки се на нещо, което никой не знае къде го пише. Сега излиза че всъщност онова било някаква малка серия. Т.е. съгласяваш се че не си прав, и пак твърдиш друго. Еми ? Аз като споря за нещо, давам аргументи конкретни, а не "прочетох го в официални източници". Ти може да четеш както официални източници, така и официални западници, официални северници, и официални южници. И въпреки чче в момента нарушавам правилата на форума, за което моля за извинение, защото в момента правим мерене на пи=ки, и трябваше да стане на ЛС, нарочно пиша публично, защото трябва да е ясно: Двигателят 182Б9 - 100 к.с. се монтира в Браво/а от 2000 година. Ето точен и ясен отговор по темата - да, Брава 1.9 ЖТД от 2000 година е добър избор, ако е с двигателя 182Б9, но Мареа със същия двигател е по-добър избор, поради причините изложени от колегата по-горе, освен двигателя. Точка.
Коментар
-
ogi28b написа:.......... Аз като споря за нещо, давам аргументи конкретни, .................. Двигателят 182Б9 - 100 к.с. се монтира в Браво/а от 2000 година. Ето точен и ясен отговор по темата - да, Брава 1.9 ЖТД от 2000 година е добър избор, ако е с двигателя 182Б9, но Мареа със същия двигател е по-добър избор, поради причините изложени от колегата по-горе, освен двигателя. Точка.
Коментар
-
Колеги не се изпокарвайте заради мен сега Решил съм Брава защото е по- компактна, а аз ползвам колата главно в града. Но ако реша да изляза извън София си има достатъчно място за багаж.Вчера ходих да гледам една и в автокъщата изкоментирали, че Фиат си взимали само хора, които не били имали вземане/даване с италиянски коли. Мен не ме впечатли това изказване, защото досега с колкото собственици говорих толкова и хора дадоха положително мнение. Покарах я и ме впечатли доста, но имаше много дразнещи забележки по външния вид. Мареата ми харесва много, но ми е голяма като габарити.На Брава как да разбера дали е 182Б9 двигателя.
Коментар
-
Е, не е само 150-те лева, както и от аргументите на колегата за мареата, тоя двигател има още няколко предимства, които са косвени за потребителя, например повишените еко-стандарти и др.devilbo написа:Колеги не се изпокарвайте заради мен сега Решил съм Брава защото е по- компактна, а аз ползвам колата главно в града. Но ако реша да изляза извън София си има достатъчно място за багаж.Вчера ходих да гледам една и в автокъщата изкоментирали, че Фиат си взимали само хора, които не били имали вземане/даване с италиянски коли. Мен не ме впечатли това изказване, защото досега с колкото собственици говорих толкова и хора дадоха положително мнение. Покарах я и ме впечатли доста, но имаше много дразнещи забележки по външния вид. Мареата ми харесва много, но ми е голяма като габарити.На Брава как да разбера дали е 182Б9 двигателя.
Коментар
-
Re: Brava 1.9JTD 2000г добър избор ли е?
devilbo написа:Здравейте на всички.Мисля да си взема кола, че си продадох моята и от всички, които гледах най-много ми допаднаха офертите за Брава.Двоумя се между 1.6 бензин и 1.9 JTD, защото за 1.6 бензина съм чувал, че е най-добре, а за JTD съм чувал, че е доста надежден и то не само Фиатския.Гледах един JTD 105 коня 2000 година с халогени, клима и ел. пакет и т.н.Чувал съм много противоречиви мнения за Фиат сред които най-разпространено е за слаба ходова част, но искам вашите мнения и особено на хора с този 1.9 двигател.Надежден ли е?Често ли се налагат ремонти?Ходовата част как е?Колко харчи градско/извънградско? Скъпи ли са частите като амортисьори, биалети, ролки, ремъци?Благодаря предварително.
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе все не ми излиза СМЕТКАТА на газ. Както и да го смятам. Колкото и добро да е газовото, колкото и евтина да е газта... Никой не смята правилно 1115, газта вече не е 1.11 ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар