Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостатът влияе ли на разхода?
Collapse
X
-
BAI MILE написа:BO написа:Общо взето разхода почти няма да ти спадне, ако на това се надяваш.пазя и стария термостат така че няма никакъв проблем да докажа написаното по горе само да допълня колата е Браво1,9D засичал съм я на извънградскопо пътя Русе-Плевен при скорост около 90-100 и двата пъти резервоара е пълнен до капачката и точно на 100-ния км. спирам и наливам пак до капачката наливал съм от еднолитрови бутилки от кока-кола
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:BAI MILE написа:BO написа:Общо взето разхода почти няма да ти спадне, ако на това се надяваш.пазя и стария термостат така че няма никакъв проблем да докажа написаното по горе само да допълня колата е Браво1,9D засичал съм я на извънградскопо пътя Русе-Плевен при скорост около 90-100 и двата пъти резервоара е пълнен до капачката и точно на 100-ния км. спирам и наливам пак до капачката наливал съм от еднолитрови бутилки от кока-кола
Коментар
-
BAI MILE написа:itan75 написа:BAI MILE написа:BO написа:Общо взето разхода почти няма да ти спадне, ако на това се надяваш.пазя и стария термостат така че няма никакъв проблем да докажа написаното по горе само да допълня колата е Браво1,9D засичал съм я на извънградскопо пътя Русе-Плевен при скорост около 90-100 и двата пъти резервоара е пълнен до капачката и точно на 100-ния км. спирам и наливам пак до капачката наливал съм от еднолитрови бутилки от кока-кола
И последно някой каза,че му е блокирал термостат в отворено положение--е на мене се случи да блокира в затворено и прегря за части от секундата и на служебна кола
та докато се докаже кой виновен се разделих с едни 2000лв,за които ме е яд и досега.От този ден нататък НИКОГА термостат в моя кола през лятото-НИКОГА! Ето и обещаният линк и не забравяйте това някога са били нормални бутала на Голф ТДИ
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...f501d7caf55e93
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар