Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Chrysler Voyager бензин или дизел ?? Искам да си купя.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Chrysler Voyager бензин или дизел ?? Искам да си купя.

    Chrysler Voyager бензин или дизел Искам да си купя Крайслер! Само, че вече напълно се обърках.Моля дайте ми съвет - бензин или дизел . А вече изникна и друг въпрос - автоматик или ръчна.

    #2
    Re: Chrysler Voyager бензин или дизел Искам да си купя К

    Разбира се, че трябва да си вземеш 2,5 CRD - 142 PS. То, ако е бензин няма да можеш да му смогнеш на този камион. Такъв клас коли трябва да са DIESEL. Освенq ако го ползваш само за репрезентация.....

    Коментар


      #3
      Скоро карах точно тъкъв Крайслер 2.5 CRD. Ми кво да ти кажа. Не знам дали компа се базикаше на на място с включен климатроник разхода на дисплея стигна стигна до 33 литра. А, иначе в София през деня около 15/100.Но пък е много добра кола. На мен ми хареса.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

      Коментар


        #4
        По различен повод в различни постове съм изказвал мнение, че на километражи, бордкомпютри, компове,диностендове не трябва да се вярва. Показанията им трябва да се възприемат с много резерви. Преди известно време имах възможност да ползвам няколко дни Citroen C5 2.2 HDI - 133 PS.В градско бордкомпютара показваше непрекъснато на моментен разход между 16 и 22 л/100 км., а средния беше винаги над 10-12. В крайна сметка след зареждане пълно/пълно даде разход 8.45 л/100 км. и то при добро пришпорване.Така, че колега не си първия, нито последния...........

        Коментар


          #5
          MartoModev написа:
          Скоро карах точно тъкъв Крайслер 2,5 CRD.Ми кво да ти кажа.Не знам дали компа се базикаше на на място с вкл.климатроник разхада на дисплеястигна стигна до 33лт.А иначе в София през деня около 15/100.Но пък е много добра кола.На мен ми хареса.
          Какво означава "разход на дисплея"?Примерно при мен в тези температури "разхода на дисплея" ми е винаги с около 0.2 литра повече от колкото е реално.При по-студени температури, реалния разход пък ми е ориентировъчно с около 0.5л по-малко от реалния, който правя.Сега и за този разход.има доста видове разходи - моментни, за цялото пътуване, от началото от както е занулен....И аз като гледам докато тръгвам на 1-ва, 2-ра, 3-та моментния разход се върти около 17-20л/100км. Но това не означава, че колата харчи толкова. След това колко пъти след като съм тръгнал и се движа леко с намаляващо движение, тогава пък разхода ми е 2-1-0л/100км. Е като се сметнат общо накрая получаваш общия разход.Примерно аз пък съм правил 99л/100км разход, но това означава ли, че реално е толкова?Примерно ако сметна като общо то разхода по борд ми е с около 0.2 литра по-малко от това показващо на колонката на бензиностанцията за пътуване от 50 хиляди километра да речем.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

          Коментар


            #6
            BO написа:
            Примерно аз пък съм правил 99л/100км разход...
            Горещо ти препоръчвам да си вземеш един болид за Ф1, те я изхарчат пет-шейсе литра на сто, я не, и това с пришпорването!

            Коментар


              #7
              ogi28b написа:
              BO написа:
              Примерно аз пък съм правил 99л/100км разход...
              Горещо ти препоръчвам да си вземеш един болид за Ф1, те я изхарчат пет-шейсе литра на сто, я не, и това с пришпорването!
              Проблема при мен, че просто компУтера не може да покаже над 99л/100км Иначе за Крайслера определено да се вземе дизел.Не, че не може да се вземе и бензинов и да му се набута някоя метанова уредба, ама вече въпрос на вкус...
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

              Коментар


                #8
                Ами аз го занулих и оставих колата да работи,и то леко по лека стигна до 33
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

                Коментар


                  #9
                  Виж какво приятел,въпроса ти е зададен в секция дизел-сиреч тук са само фенове на това гориво,какво очакваш да ти отговорят.Когато покрай мен мине нещо с много цилиндри и чуя звука му ,кръвта ми завира.Сещаш се за какво говоря.Да не споменавам ,че в тази кола има много място за едно кадърно газифициране-знаеш как ще поскъпват горивата и за напред.В крайна сметка сам ще решиш,просто ти припомням къде зададе въпроса,може би си имал нужда от малко подкрепа и насърчаване дано не съм ти размътил главата допълнително. Успех и се похвали с придобивката все пак !!!

                  Коментар


                    #10
                    Ами един познат собственик на фабрика за детски легла в Ямбол кара Крайслер и като го видях какво добиче е - викам - на дизел ли е ? А той казва , те американците не карат дизел а само бензин. Ако има на дизел - няма смисъл да се чудиш. Иначе ако му имаш спецификациите - виж разхода на гориво как е и сам сметни за теб дали това е от значение.http://www.buyacar.co.uk/technicalSp....jhtmlтова е за 2,5 CRD - комън рейл. Разхода е в мили за галон. Трябва да се конвертират.
                    Fiat Palio Weekend TD70
                    ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

                    Коментар


                      #11
                      По разните класации за надеждност тоя Крайслер е твърдо на последните места.
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

                      oO(_)____////____(_)Oo

                      Коментар

                      Working...
                      X