Chrysler Voyager бензин или дизел Искам да си купя Крайслер! Само, че вече напълно се обърках.Моля дайте ми съвет - бензин или дизел . А вече изникна и друг въпрос - автоматик или ръчна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Chrysler Voyager бензин или дизел ?? Искам да си купя.
Collapse
X
-
По различен повод в различни постове съм изказвал мнение, че на километражи, бордкомпютри, компове,диностендове не трябва да се вярва. Показанията им трябва да се възприемат с много резерви. Преди известно време имах възможност да ползвам няколко дни Citroen C5 2.2 HDI - 133 PS.В градско бордкомпютара показваше непрекъснато на моментен разход между 16 и 22 л/100 км., а средния беше винаги над 10-12. В крайна сметка след зареждане пълно/пълно даде разход 8.45 л/100 км. и то при добро пришпорване.Така, че колега не си първия, нито последния...........
Коментар
-
MartoModev написа:Скоро карах точно тъкъв Крайслер 2,5 CRD.Ми кво да ти кажа.Не знам дали компа се базикаше на на място с вкл.климатроник разхада на дисплеястигна стигна до 33лт.А иначе в София през деня около 15/100.Но пък е много добра кола.На мен ми хареса.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ogi28b написа:BO написа:Примерно аз пък съм правил 99л/100км разход...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Виж какво приятел,въпроса ти е зададен в секция дизел-сиреч тук са само фенове на това гориво,какво очакваш да ти отговорят.Когато покрай мен мине нещо с много цилиндри и чуя звука му ,кръвта ми завира.Сещаш се за какво говоря.Да не споменавам ,че в тази кола има много място за едно кадърно газифициране-знаеш как ще поскъпват горивата и за напред.В крайна сметка сам ще решиш,просто ти припомням къде зададе въпроса,може би си имал нужда от малко подкрепа и насърчаване дано не съм ти размътил главата допълнително. Успех и се похвали с придобивката все пак !!!
Коментар
-
Ами един познат собственик на фабрика за детски легла в Ямбол кара Крайслер и като го видях какво добиче е - викам - на дизел ли е ? А той казва , те американците не карат дизел а само бензин. Ако има на дизел - няма смисъл да се чудиш. Иначе ако му имаш спецификациите - виж разхода на гориво как е и сам сметни за теб дали това е от значение.http://www.buyacar.co.uk/technicalSp....jhtmlтова е за 2,5 CRD - комън рейл. Разхода е в мили за галон. Трябва да се конвертират.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар