Като махна катализатора, трябва ли да слагам някакво специално гърне или мога да сложа просто някаква тръба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на катализатора на ТД100
Collapse
X
-
Re: Махане на катализатора на ТД100
rollin написа:Като махна катализатора, трябва ли да слагам някакво специално гърне или мога да сложа просто някаква тръба?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
rollin написа:Дали ще падне разхода на гориво ако го махна..?Че сега ми гори 8/100 градскоИначе си върви супер и едва ли е запушен, но все пак колкото и да е е съпротивление.пп...катализаторите ги купуват на 120лв килограма със самата си облицовка(тенекията)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:rollin написа:пп...катализаторите ги купуват на 120лв килограма със самата си облицовка(тенекията)>>JDM<<
Коментар
-
Добре бе хора след време като ви накарат да слагате катализатори какво правим даваме много повече парички от колкото ги продавате !!! Само да спомена ,че в по-старите европейски държави кола без катализатор се продава много трудно или без пари , а и данака и пътните такси са по-високи от автомобилите с катализатор !Като отидеш технически преглед първото нещо е да ти премерят газовете ! Аз лично ,също искам да го изритам ама поради тези пречини ще го запазя ! Поздрави !Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
Škoda Fabia / 1.9 TDI /
Коментар
-
rsof написа:Добре бе хора след време като ви накарат да слагате катализатори какво правим даваме много повече парички от колкото ги продавате !!! Само да спомена ,че в по-старите европейски държави кола без катализатор се продава много трудно или без пари , а и данака и пътните такси са по-високи от автомобилите с катализатор !Като отидеш технически преглед първото нещо е да ти премерят газовете ! Аз лично ,също искам да го изритам ама поради тези пречини ще го запазя ! Поздрави !>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар