ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2 чипнати и 2 нечипнати JTD - работни параметри
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
При мен EGR системата си работи - не съм правил никакви интервенции по нея. Въпреки това и при мен имаше записана такава грешка.Явно се появява рядко при мен, понеже вече 2 седмици нямам никакви грешки, докато на другите колеги които са изолирали маркуча към клапана грешката се появява веднага след запалване на двигателя.Иначе аз за тест вадя конектора от електромагнитния клапан докато съм подал контакт и веднага се записва грешка "EGR device".Освен тази грешка имах още 2 които не знам какво означават. Но явно и те са случайни или се дължат на лош контакт някъде:Transmission/Gear Sys(5)Cam/Crank Sign SynchEGR device (5)Интересно и какво означават цифрите 5 в скоби след грешката ?
Коментар
-
ilkor написа:При мен EGR системата си работи - не съм правил никакви интервенции по нея. Въпреки това и при мен имаше записана такава грешка.Явно се появява рядко при мен, понеже вече 2 седмици нямам никакви грешки, докато на другите колеги които са изолирали маркуча към клапана грешката се появява веднага след запалване на двигателя.Иначе аз за тест вадя конектора от електромагнитния клапан докато съм подал контакт и веднага се записва грешка "EGR device".Освен тази грешка имах още 2 които не знам какво означават. Но явно и те са случайни или се дължат на лош контакт някъде:Transmission/Gear Sys(5)Cam/Crank Sign SynchEGR device (5)Интересно и какво означават цифрите 5 в скоби след грешката ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:....................ред.: даже сега се сещам че имаше някъде, но не знам защо не го бяхме изкарали, на мястото на едно от двете fuel pressure. Миналата седмица на ilkor му отчиташе 1573 градуса предварение, а като подаде газ - около 10 градуса.
Коментар
-
ogi28b написа:При 850/мин имаш две впръсквания, възможно е едното да отчита само основното врпъскване, а другото - и двете. Ама само така си мисля де...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:При 850/мин имаш две впръсквания, възможно е едното да отчита само основното врпъскване, а другото - и двете. Ама само така си мисля де...
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:При 850/мин имаш две впръсквания, възможно е едното да отчита само основното врпъскване, а другото - и двете. Ама само така си мисля де...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар