Колеги, търсих подобна тема, но не можах да открия нищо по въпроса. Ако има такава, моля да ме извините.Искам да попитам дали някой от вас е сменял турбото от Мареа TD 125 ( ІНІ ) с такова от Ланча Каппа 2,4 TDS ( Garrett )?По Епер колекторите и фланците на испускателната система на двата модела са с еднакви каталожни номера, следователно входа и изхода на турбината трябва да са еднакви. Чувам обаче доста противни мнения - едни викат, че става, други не. Ако някой е пробвал нека да пише и да ме избави от мъките.Благодаря предварително и приятен ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост турбо от Капа на Мареа 2,4 TD
Collapse
X
-
Re: Съвместимост турбо от Капа на Мареа 2,5 TD
subarkata написа:Колеги, търсих подобна тема, но не можах да открия нищо по въпроса. Ако има такава, моля да ме извините.Искам да попитам дали някой от вас е сменял турбото от Мареа TD 125 ( ІНІ ) с такова от Ланча Каппа 2,5 TDS ( Garrett )?По Епер колекторите и фланците на испускателната система на двата модела са с еднакви каталожни номера, следователно входа и изхода на турбината трябва да са еднакви. Чувам обаче доста противни мнения - едни викат, че става, други не. Ако някой е пробвал нека да пише и да ме избави от мъките.Благодаря предварително и приятен ден.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Реклама
Collapse
Коментар