Така си е. Евро стандартите ебават мамата на мачовщината у нашенско. Но ... честно казано гоненето на мощности, а в последствие и на скорости си оказва негативното влияние върху популацията в Българско... Всеки ден виждам размазани коли, мантинели или нови дупки в оградите против пешеходци... не знам, тук споровете като че ли са най-безопасния спорт Надявам се, че не съм те обидил с нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за двигател 2,4 JTD
Collapse
X
-
pinko написа:Софтуерно може да се увеличава и намалява. Особено забележимо е увеличението при Евро3 (CF3) двигателите, които са спънати заради вредните емисии.При Опел Вектра двигателя е с 16 клапана. Затова е 150 к.с. От друга страна, в Зафира и Астра същия 1.9 JTD 16V пък е скопен до 120 к.с.Моя (на 156) фабрично е 85 кВ/116 к.с. и максимума, който може да се постигне само софтуерно, с ремап, е около 145-148 к.с.
Коментар
-
jenshen73 написа:Така си е. Евро стандартите ебават мамата на мачовщината у нашенско. Но ... честно казано гоненето на мощности, а в последствие и на скорости си оказва негативното влияние върху популацията в Българско... Всеки ден виждам размазани коли, мантинели или нови дупки в оградите против пешеходци... не знам, тук споровете като че ли са най-безопасния спорт Надявам се, че не съм те обидил с нещо?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар