Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за двигател 2,4 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така си е. Евро стандартите ебават мамата на мачовщината у нашенско. Но ... честно казано гоненето на мощности, а в последствие и на скорости си оказва негативното влияние върху популацията в Българско... Всеки ден виждам размазани коли, мантинели или нови дупки в оградите против пешеходци... не знам, тук споровете като че ли са най-безопасния спорт Надявам се, че не съм те обидил с нещо?
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

pinko написа:
      Софтуерно може да се увеличава и намалява. Особено забележимо е увеличението при Евро3 (CF3) двигателите, които са спънати заради вредните емисии.При Опел Вектра двигателя е с 16 клапана. Затова е 150 к.с. От друга страна, в Зафира и Астра същия 1.9 JTD 16V пък е скопен до 120 к.с.Моя (на 156) фабрично е 85 кВ/116 к.с. и максимума, който може да се постигне само софтуерно, с ремап, е около 145-148 к.с.
      Твоя на 156-1,9 ЖТД фабрично е с двигател 937А2.000 с 85 кв/115 к.с.това е тавана който може да се постигне с ремап и то от фирма като Алфа Ромео.145-148 к.с. се постигат с ремап само във фантазиите на такива като теб.Ако му сложиш 16 клапана и друга турбина,тогава може,но това вече не е ТВОЯ двигател!!!Освен само буталата и блока да са взели от твоя.

Коментар

jenshen73 написа:
        Така си е. Евро стандартите ебават мамата на мачовщината у нашенско. Но ... честно казано гоненето на мощности, а в последствие и на скорости си оказва негативното влияние върху популацията в Българско... Всеки ден виждам размазани коли, мантинели или нови дупки в оградите против пешеходци... не знам, тук споровете като че ли са най-безопасния спорт Надявам се, че не съм те обидил с нещо?
        Ееее, това да не е бензинов мотор.Всички бензинови мотори във Фиат групата след въвеждането на Евро3 мощността им е намалена.Само на дизеловите агрегати мощността им е увеличена - Дизел пауър
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
        X