Имате ли представа, къде им е местонахождението, колко са на брой? От вчера странна индикация ми се появи на таблото... Като дам на контакт и изчакам докато загаснат лампите ми загасва и оранжевият символ за подгряване. Като запаля обаче същият този символ започва да мига около 20 секунди. След това загасва и така до следващото палене. Струва ми се, че дори оборотите на двигателя в началото са по-ниски... !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряващи свещи за Brava TD100???
Collapse
X
-
Re: Подгряващи свещи за Brava TD100???
Vladim написа:Като запаля обаче същият този символ започва да мига около 20 секунди. След това загасва и така до следващото палене.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
В крайна сметка се оказа един брой подгряваща свещ. Но днес сутринта така ме изплаши, като запалих... започна да пуши зловещо откъм ауспуха, двигателя си менеше оборотите и се опитваше да загасне! Това продължи около 20-30 секунди след, което оборотите се стабилизираха. И разбира се по време на цялата мизерия ми мигаше индикацията за подгряване. Вече ще знам, как да разчитам този знак и да не се шашкам. Като смених свещта всичко се оправи.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:В крайна сметка се оказа един брой подгряваща свещ. Но днес сутринта така ме изплаши, като запалих... започна да пуши зловещо откъм ауспуха, двигателя си менеше оборотите и се опитваше да загасне! Това продължи около 20-30 секунди след, което оборотите се стабилизираха. И разбира се по време на цялата мизерия ми мигаше индикацията за подгряване. Вече ще знам, как да разчитам този знак и да не се шашкам. Като смених свещта всичко се оправи.Fiat Brava 1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар