Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За аванс на TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Просто казвах ,че не набира като за турбо дизел - не че ще ставам състезател - ако става за въпрос на пунтото ,че е 1.2 - 170+ с 4ма ,ама за малко ,че ми стана жал за двигателя
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ТД 1.9 75 3ма човека 185 , ама по принцип има разлика и от времето ако е топло моята е като спъната

Коментар

брава

Брава тд100 от Девниа нагоре по магистралата с трима в колата 175
        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Tornado написа:
          Читава Мареа Тд 100 160 км/ч си ги прави много лесно и от там до 180 малко по продължително.Това си може този двигател с гуми 195/55 R15
          Ако се чудеше ТД100 от 160 до 180... лятоска щяхте да ядете жито До 175 ускорява като бит педе..ст, че и малко отгоре. А макс. скорост е 179 км/ч при 4200 об/мин Като карах по варненската магистрала със 160, и си изпреварвах с кеф една колона от около 4-5 автомобила, изведнъж зад един завой се оказа че глъмперите от пътното подрязват храстите в острова между платната. Бяха с трактор Беларус със ремарке и знака за участък от пътя в рвмонт и съответно конусите бяха на 20-тина метра зад трактора. А познайте как се нае Марийка от 160 до 180, че да успея да се шмугна пред първата кола в колоната. Нямаше време за спиране, ако някой си мисли че щеше да е по-разумното решение. А ония педали колко майни отнесоха... бедна ви е фантазията.....
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

кви 160 км от тоя двигател кво като е дизел аз съм със същия обаче на браво 98-а с 14-ки съм оригиналните 185/60 до 180 км нямам никаки проблеми от 180 нагоре вече става бавничко 200 съм вдигал може и повече но иска магистрала а пък и ме е страх като гледам кави шофиори има П.С. колата ми е на 258 хил км

Коментар

Working...
            X