Здравейте баровци...Нов съм тука.Даже като цяло съм нов и по форумите..Решил съм да си купя фиат Брава(много ми харесват и цените и външния вид)..Въпроса ми е следния:мога да дам 4000/4500 за автомобил 1,9 ТД.Какво трябва да гледам за да не ме изиграят горублянските мошенници?Какво мога да получа сррещу тия пари?Чакам съвети, че много малко знам за фиатите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте някакъв съвет при избор на автомобил(Брава 1,9ТД)
Collapse
X
-
2she написа:JTD за 4000-4500лв. къде????????Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Леле, като моя салон... Ако я даваш на части веднага взимам шоф. седалка! В мобиле има една брава ЖТД за 4600 същата като тази тук сниманата, само че на цвят е златиста. Има коли, който търси намира. Как да няма ЖТД за 4500.... В една друга тема пиша също, днес колегата дойде на работа с новата си мареа уийкенд, ЖТД 105, обслужена, перфектна отвътре, малко забележки отвън, върви превъзходно, окачването е стегнато, вози мекичко, добра кола е! Частна обява, 5000 лева. Намират се.ред: само за сравнение, аз като купувах моята лятото на 2007ма, нямаше обява за Брава ЖТД под 7000, освен една, която беше за 6300 и отвън изглеждаше все едно е удряна 16 пъти. Другата под 7000 дето беше, я купих. Онзи ден цъкнах произволно да видя как вървят сега - нямаше брава ЖТД над 5500 лева, а започваха от 3100 Супер бързо им падат цените. А който иска да ходи да си купува немските боклуци. Дето за тройно повече пари получаваш двойно по-малко екстри.
Коментар
-
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...etailsТази я гледах, преди месец-два, външно и вътрешно беше много добре, двигателя работеше нормално, не пушеше, за тези километри наистина беше много добре колицата.Даже се уговорих с човека да я закарам на сервиз, но в последния момент захапах, че беше SX изпълнение и няма ABS.Даже мисля, че имам VIN-а.По стъкла е 00 и 01 , но в ЕПЕР-а излезе 2000г.Двигателя не беше мит.Имаше си ключовете и кода карта и сервизна книжка.Тогава беше на 4500лв обявена.Може и да и има нещо, а може и да е прекрасна, но заради SX изпълнението, някой охлюв като мене да не и обръща внимание.----p.s. ето го ВИН-а - ZFA18200005058792и да му звъннете на тоз охлюв, щото на посочения адрес автокъща(силно казано) не се намира, аз си знам колко се лутах из ПЛД :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1122279346228019 0&f1=detailsТази я гледах, преди месец-два, външно и вътрешно беше много добре, двигателя работеше нормално, не пушеше, за тези километри наистина беше много добре колицата.Даже се уговорих с човека да я закарам на сервиз, но в последния момент захапах, че беше SX изпълнение и няма ABS.Даже мисля, че имам VIN-а.По стъкла е 00 и 01 , но в ЕПЕР-а излезе 2000г.Двигателя не беше мит.Имаше си ключовете и кода карта и сервизна книжка.Тогава беше на 4500лв обявена.Може и да и има нещо, а може и да е прекрасна, но заради SX изпълнението, някой охлюв като мене да не и обръща внимание.----p.s. ето го ВИН-а - ZFA18200005058792и да му звъннете на тоз охлюв, щото на посочения адрес автокъща(силно казано) не се намира, аз си знам колко се лутах из ПЛД :DFIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар