Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с турбото на Мареа ТД100.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с турбото на Мареа ТД100.

Днес ми се счупи турбината в сервиза я разглобиха и казаха че за нищо не става може ли някои да ми каже каде в Бургас или София мога да намеря рециклирана или да ми я отремонтират.Колата е Мареа ТД100, 98 г.
    Fiat Marea 1,9TD

как така се счупи какво и се счупи?! как разбра че е счупена...и не ти ли казаха майстУрити какво се е случило с нея!? турбините са си скъпички...ние на типока му я бяхме сменяли и ако не се лъжа към 150лв беше някъде...и то втора ръка а за марийка ще е сигурно доста повече...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

За мареа - 350-400 втора - в раздел продава има на части питай човека.И вярно дай инфо - току така не се чупи турбина.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Турбина се чупи от веднъж. При мен нямаше признаци освен харч на масло. След сваляне на турбото, то имаше огромен аксиален луфт. Чудих се за рециклиране и накрая си купих ново.
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
          Турбина се чупи от веднъж. При мен нямаше признаци освен харч на масло. След сваляне на турбото, то имаше огромен аксиален луфт. Чудих се за рециклиране и накрая си купих ново.
          Откъде и за, колко? Аз преди две години сложих едно втора употреба, което сега вече сериозно омазнява тръбопровода след него. Не усещам сериозен разход на масло, но ми се струва, че много дълго няма да изкара.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги, ако ви трябва турбо - имам едно.Драснете някой ред ако сте заинтересовани

Коментар

Working...
            X