Значи в събота за около два часа ми играеха оборотите, а именно: стрелката се люлееше постоянно между 700 и 1000 оборота. Палих и гасих за по 5-10мин и пак същата работа. Чак след като я изгасих за около 1.30-2 ч. се оправи. От какво може да е станало така, дали да търся сериозен проблем. От тогава до днес, както и преди не съм имам такъв проблем Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играещи обороти
Collapse
X
-
ще го проверя мерси. Аз попринцип когато я оставя с малко нафта(примерно 10л в резервоара) и след това налея повече(примерно още 30-40л) и я обезвъздушавам понеже като е била малко и все е влязъл въздухBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:ще го проверя мерси. Аз попринцип когато я оставя с малко нафта(примерно 10л в резервоара) и след това налея повече(примерно още 30-40л) и я обезвъздушавам понеже като е била малко и все е влязъл въздухFiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
-
Re: играещи обороти
Gosho_777 написа:Значи в събота за около два часа ми играеха оборотите, а именно: стрелката се люлееше постоянно между 700 и 1000 оборота. Палих и гасих за по 5-10мин и пак същата работа. Чак след като я изгасих за около 1.30-2ч се оправи. От какво може да е станало така, дали да търся сериозен проблем. От тогава до днес, както и преди не съм имам такъв проблем Мерси предварителноFIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
не съм, тази година 2 пъти съм го пускал за по малко Като стана дума за него:Къде се проверява и ако трябва пълни? Ако кажете за Габрово и региона ще е супер. Също ме интересува колко струват операциите?МерсиBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар