Здравейте, днес както си карах по един баир(от радиото към TV кула в София) ми светна лампата на двигателя или поне ми казаха, не е на двигателя тая лампа, намира се до тая на коланите. Верно ,малко изсилих и да кажем, че бях на трета с 90. Случвало ми се е и преди на два пъти това, но после лампата си изгасваше от самосебе си като спра и запаля след минута-две. Сега обаче неще. Утре ще се водим на диагностика видяло се е, но все пак някой да ме ориентира какво може да съм прецакала? А, забравих да кажа, че колата продължава да си върви и пали съвсем нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ!Светна лампата!Фиат пунто 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Помощ!Светна лампата!Фиат пунто 1,9JTD
misha написа:Здравейте,днес както си карах по един баир(от радиото към тел.кула в София) ми светна лампата на двигателя-или поне ми казаха , юе е на двигателя тая лампа-намира се до тая на коланите.Верно,малко изсилих и да кажем , че бях на трета с 90.Случвало ми се е и преди на два пъти това, но после лампата си изгасваше от самосебе си като спра и запаля след минута-две.Сега обаче неще.Утре ще се водим на диагностика видяло се е,но все пак някой да ме ориентира какво може да съм прецакала?А,забравих да кажа,че колата продължава да си върви и пали съвсем нормално.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
ogi28b написа:Доста дълга 3-та имаш като 4-та почти. при мен 130 са 4-та във високи обороти съжелявам за излишното мнение!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Моя мотор на 3500 оборота трябва да е с 165 км/ч , а на трета е немислимо да направя повече от 125 км/ч , просто там вече е на 5100 оборота, и компютъра не позволява повече. А според книжката максималната скорост за 3-та предавка е 96 км/ч 125 км/ч на 4-та при мен са 3600 оборота, а 130 за които стана въпрос са малко над 3700 оборота. Това имах предвид като казвам "4-та във високи обороти" , та така.... Иначе като отношение на предавките - знаеш ли им числата на 3, 4, и 5-та? И диференциала колко е? Интересна ми е тази разлика в 3-тата предавка.
Коментар
-
Какво стана колега, ходи ли на диагностика?Кажи резултат?П.П.По отношение на предавките и аз съм като Огито, с къси скорости"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар