Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със серво апарата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със серво апарата?

Здравейте!Имам проблем с моето стило 1.9 jtd 115 к.с. Когато натисна спирачката в първия момент за малко ми падат оборотите, без да съм на скорост.Ако някой знае от какво може да е това, моля да ми отговори.
    FIAT STILO

Подобен проблем имам и аз, даже писах за него в една друга тема, но за сега няма изгледи някой да знае от какво е. За същия проблем бях чел, че и колега с Punto 1.9 jtd го има.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Зависи, колко ти падат оборотите. Ако го усещащ в работата на мотора - лошо! Ако гледаш оборотомера и той мръдва леко надолу, не се плаши, това идва от натоварването на алтернатора, като светнат стоп светлините!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

При мен падат до към 600 и все едно двигателя е на границата да угасне. Става само когато колата не е на скорост.Това е една друга тема, която намерих с googlehttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=20300&highlight=%CF%F0%EE%EC%FF%ED %E0+++%EE%E1%EE%F0%EE%F2%E8%F2%E5+%EF%F0%E8+%F1%EF %E8%F0%E0%ED%E5при мен е точно такъв проблема. Преди Airfan беше писал нещо за спукано маркуче от вакуум помпата но не съм го гледал засега.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
        X