Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата пали когато си иска Marea TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата пали когато си иска Marea TD100

значи колата е мареа тд 100след ремонта запали веднага но след 5мин не искакато я бутнеш пали за половин метърпосле си пали когато тя си поискамислиа 4е е от ключа има ли ниаква вероятност да е от него тои е само един

Re: Колата пали когато си иска Marea TD100

tisho_g написа:
    значи колата е мареа тд 100имаше пукната главаслед ремонта запали веднага но след 5мин не искакато я бутнеш пали за половин метърпосле си пали когато тя си поискамислиа 4е е от ключа има ли ниаква вероятност да е от него тои е само един
    аами ако е от ключа според мен поне трябва да ти свети CODE на таблото...а и ако е от него и с бутане няма да запали...проблема е другаде според мен...тръгни по пътечката от резервоара и така...първият заподозрян според мен е помпата която подава гориво от резервоара...знам ли...нека се изкаже някой по вещ...но определено не е от ключа...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: Колата пали когато си иска Marea TD100

kiselo написа:
      аами ако е от ключа според мен поне трябва да ти свети CODE на таблото...а и ако е от него и с бутане няма да запали...проблема е другаде според мен...тръгни по пътечката от резервоара и така...първият заподозрян според мен е помпата която подава гориво от резервоара...знам ли...нека се изкаже някой по вещ...но определено не е от ключа...
      значи проблема е че пали когато си поиска с бутане винаги пали а като не иска на стартер развивам дузата и нафта няма занчи не идва от помпата имам и друго питане мога ли да подам директно +- на клапана на помпата

Коментар

всичко е ок

Коментар

Всичко е ок. Кажи какво и беше.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ами двата червени кабела на плюсовата клема се бяха окислили леко

Коментар

Working...
            X