Имам Tempra 1,9 TD 94g. Прави високо налягане във водната система и изхвърля около 2 литра антифриз и спира да изхърля. Не загрява по време на движение - държи около 90 градуса. Казват че е сдухала гарнитурата. Когато завъртя двигателя (загрял) без да се запалва мотора, нивото на антифриза се надига. Със сигурност ли това е гарнитура ?Благодаря на всички, които отделят време за моя проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпра дизел - проблем с антифриза
Collapse
X
-
Re: Темпра дизел - проблем с антифриза
wpw написа:Имам Tempra 1,9 TD 94g. Прави високо налягане във водната система и изхвърля около 2 литра антифриз и спира да изхърля. Не загрява по време на движение - държи около 90 градуса. Казват че е сдухала гарнитурата. Когато завъртя двигателя (загрял) без да се запалва мотора, нивото на антифриза се надига. Със сигурност ли това е гарнитура ?Благодаря на всички, които отделят време за моя проблемTempra 1.6 i.e. SW- 159B9000
-
За да не отварям нова тема, искам да попитам тук... Къде се намира (на лесно място ли е) пробката за източване на водата/антифриза? (не съм лягал отдолу да гледам още...)С антифриз съм, не го смених като купих колата. Искам обаче да налея нова смес, понеже идва зимата...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:За да не отварям нова тема, искам да попитам тук... Къде се намира (на лесно място ли е) пробката за източване на водата/антифриза? (не съм лягал отдолу да гледам още...)С антифриз съм, не го смених като купих колата. Искам обаче да налея нова смес, понеже идва зимата...Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Свалих главата на Темпрата и се видя, че има малки пукнатинки мейду всмукателните и изпускателните клапани на всички цилиндри. Казаха ми че това е нормално. При свалянето на главата само на едно място ме усъмни, че гарнитурата изпука, но за съжаление май в Шумен нямало стендове за проверка на глави. Да не повярва човек! Благодаря на всички за отзивите!Помагай, за да ти помогнат и на теб!!!
Коментар
-
Proweriha glawata waw warna - spukana e na 1 cilindar tochno do brenera. W momenta chakam da ia zawariat, shlajfat i t.n. Remonta samo na glawata ( palno obslujwane) izliza okolo 160 lewa. Ne go pojelawam na nikogo. I nikoi ne moje da kaje tochno ot kakwo se e spukala.Помагай, за да ти помогнат и на теб!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар