Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно турбото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно турбото

Здравеите значи карам Браво ТД100. Вчера смених маслото заедно със всички филтри...до тук добре.Колата си върви като "пушка"няма никакъв проблем но ми се струва ,че след като смених въздушния филтър сега турбото се чува повече от колкото преди издава познатия звук на свистене които преди като че ли не се чуваше толкова.Въпросът ми е това нормално ли е или е за притеснение?
    На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Нормално е, карай си и да не ти пука! Някои твърдят, че турбото трябвало да се чува едва доловимо. Нека се заслушат в някоя нова кола дали не се чува! Може би си започнал да го чуваш повече, защото караш на отворени прозорци вече по-често!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да наистина може би е така Поздрави

Коментар

аз бих се притеснил ако не свисти ами свири или нещо по лошо - да не дава господ ! а пък и не му ли се кефите как свисти и набира бе - мен мноооо ме кефи

Коментар

Re:

komshiqta написа:
          а пък и не му ли се кефите как свисти и набира бе - мен мноооо ме кефи
          Кефя му се и още, как!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги,има още един вариянт за свистенето.Може да дърпа въздух отнякаде?!?Примерно ако не си затворил хубаво кутията на въздушния филтър?!?

Коментар

Да ти кажа и аз това си мислих ,но проверих и съм я затворил добре проверих и маркучите от въздухозаборника и те са си на място ама вече свикнах и не ми пречи даже започна да ми харесва малко

Коментар

Working...
              X