Привет на всички. Имам следния проблем. Счупи ми се един от тройниците, който седи над дюзите на ДВГ. Моля, ако ниякой знае от къде да си купя да ми каже.Магазин, адрес или телефонен номер.Благодаря предварително. :D P.S. Само не ми казваите в Александров там ги продават комплект с маркуча, ама го няма само с поръчка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за FIAT BRAVO JTD 1.9
Collapse
X
-
Като намериш ми вземи и на мен. Моето в момента е побългарено, а ми казаха, че ставало и някакъв тройник за жигула, но ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Споделете за какво става въпрос, или го покажете в ЕПЕР, или на друга схема/снимка. Тези дни ще ходя в оная морга на околомръсното, на пътя за лозен, и ще погледна дали има таково. Всъщност това представлява ли нещо което става и да е взето от морга, или само ново се взима, като се сменя. Въобще не знам за какво става въпрос , но ще проверя като ида Давайте снимка
Коментар
-
Оги, това е мъркуча за излишното гориво - стои отгоре на дюзите - дълъг е около 30 санта и е нацепен през 5 санта със тройниц пластмасови. Които сещаш се от жегата и времето, че са станали трошливи като тебешир. Като се сменят подгревните свещи трябва да се откачи, че пречи и... бам...Става от морга, ако имаSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Оги, това е мъркуча за излишното гориво - стои отгоре на дюзите - дълъг е около 30 санта и е нацепен през 5 санта със тройниц пластмасови. Които сещаш се от жегата и времето, че са станали трошливи като тебешир. Като се сменят подгревните свещи трябва да се откачи, че пречи и... бам...Става от морга, ако имаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Защото пречеше да се бръкне до едната свещ. За това.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Защото пречеше да се бръкне до едната свещ. За това.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ако ги напазариш заради мен и ми ги пратиш по куриер с наложен платеж - ще почерпя като дойда в София. Просто мразя подобни изпълнения в колата ми - побългарявания и преправяния. Ще видим само ремап дали да направя... ама пусто никой ремапнат с моя двигател от Варна няма - да се тестваме....Steliyan's Life!
Коментар
-
Моля ви се покажете го на снимка или схема, за да знам какво търся, да не се окаже че е нещо друго Баща ми ще ми разходи колата до русе, да му кажа да мине и през варна? Направо ще ти хапна марийката за закуска, ще си мислиш че си спрял. Гарантирам ти че няма да си познаеш колата след чипа!
Коментар
-
ogi28b написа:Моля ви се покажете го на снимка или схема, за да знам какво търся, да не се окаже че е нещо друго Баща ми ще ми разходи колата до русе, да му кажа да мине и през варна? Направо ще ти хапна марийката за закуска, ще си мислиш че си спрял. Гарантирам ти че няма да си познаеш колата след чипа!A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Т.е. "тройник"-а са тези 4 нещица които са на този маркуч така ли ? Ще проверя за такова нещо. Ако има само тройник - колко да купя? Ако се продава с все маркуча да го купя ли , или да питам за цената първо?ред.: абе моя двигател е същия бе хора, аз от началото на темата си мисля за ТД100.... Значи ясно за какво става въпрос...
Коментар
-
Купувай го целия мъркуч със все тройниците (пластмасови Т) Оги. По куриер до Варна с наложен платеж и готово... А после ще мислим за услугата как ще се отблагодаряваме, че мерси, бонбони и цветя съм сигурен, че не пиешSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар