Опита е достатъчно красноречив напук на всички теории-Ако това стане или Ако онова стане. Няма тема във форума в която някой да е "изревал" заради проблем с термостат на Рено,напротив... Има коли със стотици хиляди км. с тази алтернатива,така че... Всеки сам да си прави изводите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат от Рено 5
Collapse
X
-
emzo написа:To пък щото ако някой изгори ще се похвали :Dwillow75bg написа:Я аз да се похваля тогава.На втората Марея карах така и нямах грижи,с Либрата също,НО сега на тая ми се пръсна мъркуча извън града и ми изтекоха водите :D Нали се сещате,че все едно съм си купил три термостата накуп в този момент. Така че всеки да си преценява.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
chaveto написа:Най интересното е, че хора които не са слагали такъв термостат се опитват да убедят всички, че това е голям проблемFiat palio 1.7td
Коментар
-
chaveto написа:Ефекта ти е нулев защото не е монтиран правилно. Има част от въпросния термостат която трябва да стои там където има движение на охладителната течност, не става да го набуташ до средата на маркуча и да искаш да работи.А това къде се намира термостата като височина... няма никакво значениеFiat palio 1.7td
Коментар
-
Малката "тапа" затваря малкия кръг когато започне да се отваря големия. Идеята е да се увеличи притока през големия Нещо не ти е ясно кое за какво е сложено и защо мърда там.Проблема ти е дошъл от това, че ти е блокирал ОРИ термостата а не от този в маркуча.П.С. и този термостат не се слага само в Рено 5 слага се и на 2.1 бензин...П.С ти къде живееш, че година и половина не си имал проблем, но като е дошло лятото и са почнали проблемите
Коментар
-
chaveto написа:Малката "тапа" затваря малкия кръг когато започне да се отваря големия. Идеята е да се увеличи притока през големия Нещо не ти е ясно кое за какво е сложено и защо мърда там.Проблема ти е дошъл от това, че ти е блокирал ОРИ термостата а не от този в маркуча.П.С. и този термостат не се слага само в Рено 5 слага се и на 2.1 бензин...П.С ти къде живееш, че година и половина не си имал проблем, но като е дошло лятото и са почнали проблемитеFiat palio 1.7td
Коментар
-
chaveto написа:Я сподели къде точно сложи термостата от реното и какво очакваше да се случи когато го сложи?Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар