Имам Фиат Маренго JTD 110 и от 4 години карам с термостат от Рено на "Vernet TH4495.86" на 86 градуса.Загрява сравнително бързо и държи стрелката на средата без да мърда. Оригиналния термостат не съм го махал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат от Рено 5
Collapse
X
-
yo_brava написа:Тези дни застудя и Стилото започна да не вдига повече от една чертичка на температурата, при това в геадски условия. Мисля да взема и аз един термостат от ренде да пробвам номера. Все пак ако не стане съм назад с 10лв., но ако стане няма да дам над 100лв. за оригинален.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Колега аз ходих казах термостат за рено 5 и ми дадоха някакъв друг и ходих в друг магазин и го взех 13 лв само антифриз ще взема идната седмица и събота/неделя ако съм свободен мисля да го монтирам , но също търсих не открих на мареата пробка за източване на радиатора . Бравото имаше в долния десен ъгъл но на мареата не видях търсих ..... може ли дам и помогнете как да го източа тоя радиатор моля ако знаете споделете .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
iliyan написа:emzo написа:На мареата е 60лв. Що се циганиш ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
yo_brava написа:Аз днес поръчах термостат за рено 5 да отваря на 89 градуса. Само ме притеснява да не са много тея градуси, но ми казаха в магазина, че е по-добре за дизел да отваря на по-високи градуси.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
anything75 написа:Аз също сложих термостат от Рено само ,че го взех на 83`,колата е Мареа 1,9 ТД ,след около 40 км няма признаци на проблеми,ще го гледам.Струва си да се опита при цена 8 лв.,за термостат и 30 мин. трудОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар