Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Чип туниг" - митове и реалност
Collapse
X
-
-
БРАВО ето за такива отговори говоря!!!Благодаря ви!!!Нека и други колеги се включат,без излишно мерене на ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 !Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
vsd написа:........Чел съм че може да не иска да запали колата, след ремап, заради една чексума..........
Коментар
-
Чел съм го във форум. Вече не помня кой. Беше отдавна и малко съм позабравил някои неща. Специално тази сума, и да се получи друга, пак може да се оправят нещата, въпроса е че ако софта го сменя,някои дето само копира, няма да знае как. Темата за ремапа в някои страни стига и до там, че застрахователя може и да не ти признае застраховката, ако е сменян софтуера. А производителите почват да отказват гаранции, не само по технически причини. Чип тунинга си е добър бизнес, в който според мен и фирмите производителки искат да се намесят. Спомням си в Top Gear показваха едно BMW М6 май с две версии на софтуера 400 и 500 к.с.
Коментар
-
BREZEL от фауве форума има доста голяма тема по въпроса.Именно там разяснява за този чек.Той има бизнес с чипове и физически и такива като наще!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
vsd написа:Чел съм го във форум. Вече не помня кой. Беше отдавна и малко съм позабравил някои неща. Специално тази сума, и да се получи друга, пак може да се оправят нещата, въпроса е че ако софта го сменя,някои дето само копира, няма да знае как. Темата за ремапа в някои страни стига и до там, че застрахователя може и да не ти признае застраховката, ако е сменян софтуера. А производителите почват да отказват гаранции, не само по технически причини. Чип тунинга си е добър бизнес, в който според мен и фирмите производителки искат да се намесят. Спомням си в Top Gear показваха едно BMW М6 май с две версии на софтуера 400 и 500 к.с.
Коментар
-
Търся чипнато Браво-Брава-Мареа 1.9JTD с мотор като моя. От Варна. Или някой който си е получил оригинална и "чипната" карти във вид на файл.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Търся чипнато Браво-Брава-Мареа 1.9JTD с мотор като моя. От Варна. Или някой който си е получил оригинална и "чипната" карти във вид на файл.
Коментар
-
rosenmvr написа:jenshen73 написа:Търся чипнато Браво-Брава-Мареа 1.9JTD с мотор като моя. От Варна. Или някой който си е получил оригинална и "чипната" карти във вид на файл.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:rosenmvr написа:jenshen73 написа:Търся чипнато Браво-Брава-Мареа 1.9JTD с мотор като моя. От Варна. Или някой който си е получил оригинална и "чипната" карти във вид на файл.
Коментар
-
rosenmvr написа:jenshen73 написа:rosenmvr написа:jenshen73 написа:Търся чипнато Браво-Брава-Мареа 1.9JTD с мотор като моя. От Варна. Или някой който си е получил оригинална и "чипната" карти във вид на файл.Steliyan's Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Мит - съединителя се прецакваРеалност - каретата ги счупих много преди да свърши съединителя Дясното вече тропа за здрасти, а лявото като го изнасилвам на пълен завой!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар