Снимчица от вчера - равния участък на магистрала Тракия след караулката на Врана - точно преди изкачването при отбивката за Нови хан.Малката Алфа със 116 фабрични конски сили и ПО-ГОЛЕМИ ГУМИ - 195/65/15 (с по-голяма обиколка от стандартните 205/60/15) - демек километража лъже НАДОЛУ :P :P :P :P около 4300 об./мин, ускорение от 60 км/ч при караулката. Можеше и още, ама трябваше да ходя чак до Вакарел, за да обърна.Утре ще повторя и ще видя какво ще покаже GPS-а. Преди чипосването вдигаше точно 200-202 по километраж и 195-198 км/ч по GPS.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Чип туниг" - митове и реалност
Collapse
X
-
pinko написа:Снимчица от вчера - равния участък на магистрала Тракия след караулката на Врана - точно преди изкачването при отбивката за Нови хан.Малката Алфа със 116 фабрични конски сили и ПО-ГОЛЕМИ ГУМИ - 195/65/15 (с по-голяма обиколка от стандартните 205/60/15) - демек километража лъже НАДОЛУ :P :P :P :P около 4300 об./мин, ускорение от 60 км/ч при караулката. Можеше и още, ама трябваше да ходя чак до Вакарел, за да обърна.Утре ще повторя и ще видя какво ще покаже GPS-а. Преди чипосването вдигаше точно 200-202 по километраж и 195-198 км/ч по GPS.
Коментар
-
колеги Аз твърдо съм решил да я чипвам но незнам има ли разлика кои ти я чипва аз намерих някав за 450лв 25коня на пунто 19жтдимам и друг за 300 и тука четох за 150ремап кажете моляви какво да пражя много искам да я чипна ма многоооои няма ли да се преебе мама иМоляви кажете нещто какво да правя този от 450 говорих с него маи си чатка нештата много въпроса е че сурце ме боли имам чувството че давам пари за глупости!!!PUNTO
Коментар
-
messiahjtd написа:колеги Аз твърдо съм решил да я чипвам но незнам има ли разлика кои ти я чипва аз намерих някав за 450лв 25коня на пунто 19жтдимам и друг за 300 и тука четох за 150ремап кажете моляви какво да пражя много искам да я чипна ма многоооои няма ли да се преебе мама иМоляви кажете нещто какво да правя този от 450 говорих с него маи си чатка нештата много въпроса е че сурце ме боли имам чувството че давам пари за глупости!!!
Коментар
-
Както каза колегата, действай така както искаш.Личното ми мнение, че като гледам предната ти броня и без това даваш пари за нищо така, че още няма да забележиш :PA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Както каза колегата, действай така както искаш.Личното ми мнение, че като гледам предната ти броня и без това даваш пари за нищо така, че още няма да забележиш :PSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:Както каза колегата, действай така както искаш.Личното ми мнение, че като гледам предната ти броня и без това даваш пари за нищо така, че още няма да забележиш :PPUNTO
Коментар
-
messiahjtd написа:някои с пунто жтд би ли ми казал на 2900оборота ли му спира турбината
Коментар
-
messiahjtd написа:колеги аз твърдо съм решил да я чипвам но незнам има ли разлика кои ти я чипва аз намерих някав за 450лв 25коня на пунто 19жтд имам и друг за 300 и тука четох за 150ремап кажете моляви какво да пражя много искам да я чипна ма многоооои няма ли да се преебе мама и.
Коментар
-
janyboy написа:messiahjtd написа:някои с пунто жтд би ли ми казал на 2900оборота ли му спира турбинатаPUNTO
Коментар
-
janyboy написа:messiahjtd написа:колеги аз твърдо съм решил да я чипвам но незнам има ли разлика кои ти я чипва аз намерих някав за 450лв 25коня на пунто 19жтд имам и друг за 300 и тука четох за 150ремап кажете моляви какво да пражя много искам да я чипна ма многоооои няма ли да се преебе мама и.PUNTO
Коментар
-
messiahjtd написа:ми мен ме офертираха за коня25 и ми се струва хтра а тоа ре мап нешто имам чуството че са 7- 8 коня мах утре ще звунна за чипа и ще го разпитам и ще се моля да не ме излуже за негова полза!
Коментар
-
messiahjtd написа:...рязко спира на 2900 имам един леко цепнат маркуч на интеркулера ма нещо не вярвам да е от него а и не искам много са скъпи..._______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy е абсолютно прав.@janyboy и @messiahjtd - колеги чип и ремап е едно и също, просто на някои коли паметта (чипа), на който е записан софтуера не може да се препрограмира и затова трябва да се смени. На други (като такива с JTD), съдържанието на чипа се презаписва без той да се сваля. За JTD няма чип, прави се само ремап. messiahjtd кой ти е предлагал чип за тази кола, много ми е интересно. Може би човека само така се е изразил, а е имал предвид ремап.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар