Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос свързан с добавка...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос свързан с добавка...

Днес сипах добавка "Хелиос"...(досега зареждах алпин дизел) и все още нямам наблюдения,освен това че откакто сложих добавката(а това беше преди два часа) се вдигна градусът.....Та въпросът ми е това нормално ли е(вдигна се с половин отделение) и трябва ли да ме притеснява...не съм предозирал...
    Fiat Bravo 1,9JTD 105

Колега виж тази темаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...олегите са писали доста за тази добавка
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Re: Въпрос свързан с добавка...

Bayatov написа:
      Днес сипах добавка "Хелиос"...(досега зареждах алпин дизел) и все още нямам наблюдения,освен това че откакто сложих добавката(а това беше преди два часа) се вдигна градусът.....Та въпросът ми е това нормално ли е(вдигна се с половин отделение) и трябва ли да ме притеснява...не съм предозирал...
      Колеги,добри собственици на вашите автомобили.Не се занимавайте с глупости и не си давайте парите.На запад съществува цяла индустрия която живее и съществува заради мераклиите-маняци на автомобили.Тези неща които ползвате и за които давате пари не вършат никаква работа,освен че изпускателните газове от колата стават по-скъпи.Те са нещо като хранителните добавки за отслабване и по дълък живот.Да сте прочели някъде в експлоатационо описание на някаква кола фирмата производител да препоръчва ползването на такива боклуци.Никъде няма да прочетете,освен в рекламни материяли.Вашите двигатели не се нуждаят от нищо друго освен да са в добро състояние.Поздрави.

Коментар

Working...
      X