Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прегряване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прегряване

Днес карах много из центъра и в задръстванията забелязах, че от страни на капака излиза дим! Стрелката за градусите показваше точно на среедата на скалата. По принцип е една идея по надоло. Искам да питам дали е възможно датчика да е прецакан и да отчита по-малко отколкото е в действителност. Или дали това е нормално!? Щото тоя пушек много ме притеснява!!!П.С. Антифриза е на максимума на казанчето даже малко над него!
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Дим? Отстрани? А не се ли замисляш, че може някое от гърнетата да ти е прбило и от него да дими?
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

трябваше да видиш дим ли е или параи от къде излизапо принцип е напълно възможно датчика да не показва вярновиждал съм това на няколко коли
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами излиза отстрани кадето е ръбът на капака и там нали има малък процеп. А си мисля че не е от газовете на двигателя щото ако е така трябва да излизат газове винаги когато колата е спряна.

Коментар

ако стане пак, отвори капака и виж какво е

Коментар

Идеята на поста ми беше да попитам дали може да излиза пара, а двигателя да е в нормален температурен режим?!

Коментар

нене можеосвен тепмературата да е нормална, а да има пробев някъдеи от там да изтича топлавода, а ти да виждаш паратано ако е толкова много, антифриза щеше да е намалял доста

Коментар

Re: Прегряване

Fullscreen написа:
                Днес карах много из центъра и в задръстванията забелязах, че от страни на капака излиза дим! Стрелката за градусите показваше точно на среедата на скалата. По принцип е една идея по надоло. Искам да питам дали е възможно датчика да е прецакан и да отчита по-малко отколкото е в действителност. Или дали това е нормално!? Щото тоя пушек много ме притеснява!!!П.С. Антифриза е на максимума на казанчето даже малко над него!
                Колега/колежке след като толкова много те притесни тоя дим,толкова ли неможа да дигнеш капака да видиш от къде излиза.Другият път го дигни тоя капак че може да е повреда по горивната система и да изгориш като мишка вътре.С тия димове шега не бива
                A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                Punto Sporting 1.9JTD 2003
                ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Когато капе загрят антифриз от някъде- той започва да пуши, ако е в контакт с нагряти повърхност- има теч- това е- трябва да се размърдат един по едни маркучите да се види кой е цепнат или хлабава скобичка- това е.
                  Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                  X